in

Melding van huiselijk geweld: buurman blijkt FIFA te spelen

De politie in Utrecht rukte donderdag snel uit. Buren hadden bij het noodnummer 112 melding gemaakt van huiselijk geweld. De vork zat echter net even anders in de steel.

Toen de politie aankwam bij de bewuste woning bleek er van huiselijk geweld helemaal geen sprake. Althans, het was niet gericht tegen een persoon. De bewoner had namelijk net verloren met het spelen van een potje FIFA.

BEDANKJE
De politie kon zodoende zonder in actie te komen terug naar het kantoor keren. Toch laten de Utrechtse agenten via Instagram weten het niet erg te vinden dat ze langs moesten gaan. „Melder enorm bedankt voor het bellen. Gelukkig was er nu niks aan de hand, maar huiselijk geweld is iets dat helaas vaker voorkomt dan je denkt.”

Lees ook  Vrouw (22) dood aangetroffen in Zwitsers hotel na “uit de hand gelopen s*ksspel”

Ze moedigen mensen dan ook vooral aan om dit te blijven doen. „Hoor je vermoedelijk huiselijk geweld bij je buren bel aub 112! Met één telefoontje kun je het verschil maken voor iemand!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Spoedrit ivm melding huiselijk geweld waarbij veel geschreeuw werd gehoord. Uiteindelijk bleek dat de bewoner verloren had met #fifa! Melder enorm bedankt voor het bellen. Gelukkig was er nu niks aan de hand maar #huiselijkgeweld is iets wat helaas vaker voorkomt als je denkt. . Hoor je vermoedelijk huiselijk geweld bij je buren bel aub 📞112! Met 1 telefoontje kun je het verschil maken voor iemand! Mocht je een situatie in jouw eigen omgeving willen bespreken of advies willen over een situatie huiselijk geweld, dan kun je ook contact opnemen met Veilig Thuis, (voorheen Steunpunt Huiselijk Geweld & Advies- en Meldpunt kindermishandeling) op 0800-2000 (24/7 bereikbaar). #jijkunthetverschilmaken #stophuiselijkgeweld ^RD ^MG

Een bericht gedeeld door Politie Utrecht Noord (@pol_politieutrechtnoord) op

Anja (68): Ik heb een spetterend s*ksleven

André Hazes: Ik hou gewoon van een wat rijpere vrouw