in

Meisje leert vreemde man kennen in discotheek. Later staat ze met een echte prins voor het altaar!

Toen Ariana Austin in 2005 Joel Makonnen in een discotheek in Washington D.C. leerde kennen, wist ze niet dat ze een erg bijzondere man voor zich had. En ook voor de 23-jarige is het liefde op het eerste gezicht: “Vijf minuten later zei ik al: ‘Jij zal mijn vriendin worden’”, herinnert Joel zich. Maar pas als het een beetje serieuzer werd tussen de twee, verraadde hij zijn ware identiteit: Joel Makonnen is een rasechte prins!

De jonge man is een afstammeling van de Ethiopische keizer Haile Selassie I – een van de oudste dynastieën ter wereld. Prins Joel groeide op in Italië en Zwitserland, waarna hij in de VS ging studeren en er de liefde van zijn leven ontmoette. Nooit had ze gedacht dat die man die ze in de discotheek leerde kennen een prins zou kunnen zijn.

Lees ook  Samantha heeft een tattoo waar ze zich nogal voor schaamt, en dat is te begrijpen!

“Ik denk dat we beiden het gevoel hadden dat we voor elkaar voorbestemd waren”, aldus de Amerikaanse. “Maar ik had ook het gevoel dat we nog heel wat dingen te doen hadden.” Dus maken de twee hun studies af, verblijven afzonderlijk in het buitenland, maar houden hun relatie levendig. Tien jaar na hun eerste ontmoeting op de dansvloer stelt Joel de vraag van een miljoen: “Ik meende: ‘Laat ons deze reis samen maken’”, vertelt de bruidegom. “Toen ik haar hand vroeg, antwoordde ze: ‘Dat werd tijd ook!’”

Lees ook  Kabinet: Kapper en nagelstudio mogelijk sneller weer open

Het sprookjeshuwelijk volgde in september van dit jaar. Het bruidspaar, gehuld in koninklijke gewaden en kronen, werd volgens Ethiopisch-orthodoxe traditie getrouwd door 13 priesters. De festiviteiten duren meerdere dagen, waarbij een perfecte mix van traditie en moderniteit werd nagestreefd.

“Het stond in de sterren geschreven”, zegt de zus van de bruid. “Toen ik hen de eerste keer samen zag, wist ik dat ze een speciale band hadden.”

Na de feestelijkheden bleven de kronen in de kast: Ariana en Joel willen samenwonen in Washington en daar hun loopbaan uitbouwen. Alleen de foto’s van hun sprookjesachtige bruiloft herinneren nog aan deze wonderbaarlijke dag.

DEEL dit verhaal met je vrienden en familie!

Video: Jongeren bedelen bij bedelaars om geld – en het resultaat is niet wat je zou verwachten.

‘Mijn helm redde mijn leven”Meisje aan 1 oog blind na fietsongeluk. Maakt haar eigen virale waarschuwingsvideo.