in

Meisje krijgt een gapend gat in haar hand, de reden is nog erger dan je denkt !

Een dodelijke spinneninfectie liet een achtjarig meisje achter met een gat in haar hand en ze was zelfs zo bang dat ze niet meer naar huis durfde terug te keren. Abbie Kinnaird werd afgevoerd naar het ziekenhuis waar ze een operatie en huidtransplantatie nodig had, nadat ze door een kluizenaarspin gebeten werd. Ongedierteverdelgers hebben de familie van Abbie gewaarschuwd om niet naar hun huis in Colchester, Essex, terug te keren. Deze stelden immers vast dat hun huis geïnfecteerd was met bruine kluizenaarsspinnen, van wie de beet giftig en potentieel dodelijk kan zijn.

Vermoed wordt dat de spinnen zich schuilhouden in het speelgoed en de kledij van de familie. De beten van deze spinnen kunnen leiden tot necrose van het vlees. De bruine kluizenaarspin viel van het badkamerplafond op de hand van Abbie, en nog twee andere spinnen werden aangetroffen in haar bed.

Lees ook  De schrikbarende reden waarom je niet met je kat moet slapen

De moeder van het meisje, Hayley Kinnaird, moest haar dochter naar het ziekenhuis brengen, waar ze vier dagen moest blijven.

Hayley, 35, zei: “Abbie is doodsbang om terug te keren. Eerst zag de ongedierteverdelger er maar twee, maar toen hij begon te sproeien kwamen er steeds meer tevoorschijn. Hij zei dat ze zich kunnen schuilhouden in kledij en speelgoed. Sommige spinnen kunnen wel weken blijven zitten, totdat ze uiteindelijk in contact komen met de pesticide. Hij beval aan om voorlopig niet terug te keren.”

Lees ook  Frans Bauer heeft een complete transformatie ondergaan! Herken jij hem nog?

Kinnaird zei dat de beet begon als een rode vlek en daarna begon te ontsteken en zwart werd. Aanvankelijk kreeg Abbie antibiotica toegediend, maar haar wonde beterde niet. Een week later kreeg Abbie bultjes op haar armen en heel erge uitslag. Daarop werd geadviseerd om naar het ziekenhuis te gaan.

Kinnaird getuigt: “We werden verteld dat ze een huidtransplantatie zou nodig hebben en enkele uren later lag ze al op de operatietafel.”

Had jij al eens gehoord van de bruine kluizenaarspin? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Museum ontvangt iets wat op vieze oude lompen lijkt. Als medewerkers erin kijken, ontdekken ze een goudmijn uit de 17e eeuw [video]

12-jarig meisje gaat viraal nadat ze haar eigen broertje mee helpt bevallen.