in

Meisje (3) maakt tekening van haar denkbeeldige vriendin. De omschrijving ernaast jaagt iedereen de stuipen op het lijf

Een magazine vroeg onlangs enkele kleuters en jonge kinderen om tekeningen te maken van hun denkbeeldige vriendjes en vriendinnetjes. Na de publicatie trok vooral de omschrijving naast de tekening van een meisje van drie jaar de aandacht. Heel wat mensen zijn er nu van overtuigd dat er iets paranormaals aan de hand is in haar huis.

Het was de Amerikaanse actrice Natalie Morales, onder meer bekend van de televisieserie CSI:Miami, die een foto van de tekening en de omschrijving deelde op Twitter. Zelf noemt ze de inhoud van haar post als “ronduit angstaanjagend”.

Op de foto is de driejarige Ruby te zien met haar tekening van haar denkbeeldige mama ‘Grateful’. Maar het is vooral de omschrijving ernaast die lezers de stuipen op het lijf jaagt.

Lees ook  Elvis voerde dit gospelnummer slechts een keer op en het publiek smeekte om meer.

“Haar gele wimpers tonen aan dat ze kan zien in de duisternis”, vertelde het meisje. “Ze komt me enkel ’s nachts bezoeken. Soms maakt dat me wel bang, maar ik wil altijd dat ze terugkomt. Ze heeft twee baby’s in haar buik. Ze is veertien, maar kan nooit meer verjaren.”

Lees hieronder verder

Op de tweet van de actrice kwamen meer dan 80.000 likes. Sinds dinsdag hebben ook meer dan 20.000 mensen het bericht gedeeld.

Lees ook  De buren horen een gejammer vanuit het toilet komen. Wat de brandweer aantreft, overtreft ieders voorstellingsvermogen

Honderden mensen reageren angstig op de omschrijving. “Het is oké. Ik was toch niet van plan om ooit nog te slapen”, schreef iemand.
Anderen begonnen dan weer hun eigen enge verhalen te delen. “Mijn jonge broertje had vroeger een denkbeeldig vriendinnetje Jane”, vertelde iemand anders. “Hij ging altijd ’s nachts naar de keuken om met haar te praten. Toen ik eens een kijkje ging nemen, zei hij tegen haar: “Nee Jane, ik kan je geen mes geven om mijn familie pijn te doen.” Hij was drie jaar toen…”

Politie vindt 7 stinkende zakken als ze erin kijken moeten ze overgeven!

6-jarige in twee gescheurd na vaak voorkomende vergissing. Nu trekt mama aan de alarmbel voor alle ouders!