in

Matador wordt door stier in billen doorspietst en de lucht ingeworpen tijdens stierengevecht

Een Spaanse matador werd door een stier aangevallen, nadat hij het dier had neergestoken. Vanwege de coronapandemie waren stierengevechten in Spanje afgelast, maar inmiddels zijn een aantal weer hervat.

Dierenrechtenactivisten hoopten dat de pandemie een einde zou maken aan stierenvechten. Echter, instanties zoals Fundación del Toro de Lidia verdedigden een snelle terugkeer.

Stierengevechten zijn inmiddels teruggekeerd in Spanje en hebben een beperkt aantal toeschouwers, conform de fase van de regio. Daarnaast gelden een aantal coronamaatregelen.

Lees ook  Deze eenvoudige oefeningen laten pijn in je voeten, knieën en heupen verdwijnen!

Enrique Ponce had de stier neergestoken in een poging het dier te doden in de arena van El Puerto de Santa Maria in het zuidwesten van Spanje, meldt LadBible.

Maar nadat de stier was gestoken, keerde hij zich tegen de matador. Op een gegeven moment wierp de man zich op de grond, in een poging om zichzelf te beschermen.

Lees ook  Volgens recente enquête worden BMW-eigenaars als de slechtst gemanierde automobilisten beschouwd.

Volgens berichten was dit de eerste keer terug in de ring voor Ponce op de 140ste verjaardag van de Real Plaza de Toros de El Puerto de Santa María.

Opmerkelijk genoeg bleef Ponce ongedeerd door het incident, al zal zitten voor een aantal dagen lastig blijven.

Zien: Jessie Jazz Vuijk, vriendin Kaj Gorgels, gaat volledig uit de kleren!

Man ontwaakt uit coma en komt erachter dat zijn hele gezin overleden is aan het coronavirus