in

Man wint €170.000 met de loterij nadat hij het winnende lotje uit een vuilnisbak viste.

Het vuilnis van een man is de loterijwinst van een andere. Bryan Cureington zei dat een van zijn familieleden het lotje voor de “Make My Year” loterij had weggegooid, in de veronderstelling dat het lotje van $10 toch niets opgeleverd had. Maar toen de 35-jarige uit Monroe in Las Angeles in de vuilnisbak woelde om het nog eens te controleren, ontdekte hij dat het lot goed was voor de jackpot van $200.000.

Lees ook  Rouwende gans wacht elke dag met gebroken hart voor kantoor waar partner overleed.

Het lot, aangekocht bij een lokale winkel, was een van de vier topprijzen. Na aftrek van de belastingen houdt Cureington nog zo’n €120.000 over.

Cureington is niet de enige die een grote prijs bijna misloopt.

Vorige maand zei Kennet McGuire nog tegen een bediende van een winkel in een tankstation om zijn Powerball lotje weg te gooien omdat hem verteld werd dat een andere bediende het niet kon uitbetalen.

Lees ook  Mishandelde jongen gevonden in ijskoud water met z’n polsen aan elkaar gebonden. Politieagent is kapot van verdriet en adopteert hem meteen.

Blijkt dat de bediende het bedrag niet kon uitbetalen omdat het biljet recht gaf op een prijs van 50.000 dollar.

“Mijn vrouw bleef maar grappen en zei: ‘Je had 10 dagen lang $50.000 in je zakken en je vertelde me niets? Hoe egoïstisch ben jij wel?’”, grapte McGuire.

Moraal van het verhaal? Doublecheck je loterijloten altijd!

Gemberwater: Twee kopjes per dag kan vet verbranden van je buik, achterste en dijen

Agenten pakken strandmeisje keihard aan…