in

Man verlaat zijn vrouw plotseling door affaire met zijn veel jongere secretaresse

Dit is een slim verhaal over wraak. Het gaat over een vrouw wiens man haar verliet na 37 jaar huwelijk.

Hij had een affaire met zijn veel jongere secretaresse en maakte de beslissing om van zijn vrouw te scheiden en in te trekken met zijn nieuwe liefde.

Maar zijn vrouw Anne zou het hem niet gemakkelijk maken om te vertrekken. Dit hilarische verhaal verdient het om gedeeld te worden.

Na 37 jaar getrouwd te zijn, dumpte Ben plotseling zijn vrouw Anne en verliet haar voor zijn jongere secretaresse met wie hij een geheime affaire had gehad.

Zijn nieuwe vriendin eiste dat zij en Ben gingen samenwonen in het grote huis waar Ben eerder met zijn vrouw woonde.

En dankzij zijn bekwame advocaten slaagde Ben erin het huis in de scheiding te krijgen. Hij gaf zijn ex-vrouw, Anne, slechts drie dagen om te verhuizen.

Op de eerste dag pakte ze al haar spullen in dozen in.

De volgende dag belde ze twee verhuisjongens die langs kwamen en al haar spullen naar haar nieuwe huis verhuisden.

Op de derde dag ging ze voor de laatste keer zitten in de prachtige eetzaal van het huis, stak kaarsen aan, zette rustige muziek op de achtergrond aan en genoot van haar maaltijd.

Nadat ze klaar was met eten, ging ze naar elke kamer in het huis en stopte de overgebleven garnalen in de bodem van de gordijnen.

Lees ook  Wat gebeurt er met je vetjes als je alleen maar 4 bananen op een dag eet?

Toen maakte ze de keuken voor de laatste keer schoon en verliet ze het huis waar ze 37 jaar van haar leven had doorgebracht.

Toen Ben met zijn nieuwe vriendin het huis betrok, was alles de eerste paar dagen perfect.

Maar langzaam begon er een onaangename geur door het huis te verspreiden. Ze probeerden alles: ze maakten alles schoon en waste alles wat ze konden bedenken.

Ze controleerden alle ventilatieopeningen om er zeker van te zijn dat er geen dode muizen waren en schrobden elk tapijt in huis. Ze installeerden ook overal luchtreinigers.

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van ongedierte kwam naar het huis en installeerde allerlei valstrikken om alle mogelijke insecten en plagen te doden. Maar niets werkte.

Na een tijdje kwamen hun vrienden niet meer naar het huis. Contractanten weigerden in het huis te werken en de huishoudster stopte.

Uiteindelijk hebben ze nooit de bron van de geur ontdekt en besloten dat het beter was om ergens anders te gaan wonen.

Een maand verstreek en hoewel ze hun startprijs met meer dan 50% verlaagden, konden ze geen koper vinden voor hun stinkende huis.

De geruchten over het stinkende huis verspreidden zich en zelfs de lokale makelaars in onroerend goed weigerden te antwoorden toen het paar belde. Ze moesten een grote hoeveelheid geld van de bank lenen om een ​​nieuw huis te kopen.

Lees ook  Rapper Boef voelt zich gediscrimineerd na alle heisa over zijn “hoe-ren”-uitspraken.

Na een tijdje belde Ben zijn ex-vrouw Anne om te vragen hoe alles was. Hij vertelde haar over het stinkende en rotte huis.

Ze luisterde beleefd naar wat hij zei en vertelde hem toen dat ze haar oude huis echt miste en dat ze het huis graag zou terug kopen.

Ben wist dat zijn ex-vrouw niet wist hoe slecht de geur was, en hij stemde ermee in om het huis aan haar te verkopen voor een tiende van wat het huis ooit waard was, maar alleen als ze bereid was de papieren die dag te ondertekenen. Ze accepteerde onmiddellijk.

Een week later stonden Ben en zijn jonge vriendin opgewekt en waren aan het flirtten terwijl het verhuisbedrijf al zijn bezittingen haalde om naar hun nieuwe huis te verhuizen.

Ze hadden geluk dat ze eindelijk van het stinkende huis af waren en Ben was erg blij dat hij zijn ex-vrouw in de deal had bedrogen.

De laatste dingen die uit het huis werden uitgevoerd waren de gordijnen.

Ik heb dit door de jaren heen meerdere malen gelezen, maar het wordt nooit oud. Ik vind dat Anne een genie is!

Deel alsjeblieft dit verhaal je het ook zo geniaal vond!

Man schrijft opvallende brief: “aan het meisje dat ik vier straten achtervolgde”

Neergestoken bedrijfsleider Coop Ridderkerk ‘zweefde op randje van de dood’