in

Man valt echtgenote aan met hamer en doodt baby toen hij ontdekte dat die niet van hem was

Een man uit Virginia, VS, is gearresteerd omdat hij zijn vrouw had aangevallen met een hamer en haar vijf maanden oude dochter had vermoord nadat hij had vernomen dat de baby niet van hem was.

De 60-jarige Dennis Chambers is woensdag aangehouden in verband met de dood van de 24-jarige Corena Chambers en haar kind. De politie werd gealarmeerd omdat de vrouw en haar kind enkele dagen niet meer buiten waren geweest.

  Man heeft vrouw vermoord en haar drie kinderen vastgebonden: Na uren op dak van appartement te staan is hij eindelijk overmeesterd

Toen de politie aankwam bij de woning van de vrouw bleek zij ernstig verwond te zijn en het kind van vijf maanden was overleden. In de aanklacht van de politie staat dat de vrouw “ernstige verwondingen aan haar gezicht had opgelopen, waaronder fracturen, ernstig bloedverlies en verdere verwondingen, waardoor ze niet meer kon praten of coherent kon communiceren met agenten.”

  Man (51) ligt viertal weken dood in woning: zijn twee kinderen treffen levenloze lichaam aan

De dader kon het niet verkroppen dat het kind niet van hem was. De vrouw bleek meerdere buitenechtelijke relaties met mannen te hebben.

Chambers zou Corena twee tot drie keer tegen het hoofd hebben geslagen.

Vetzak wordt betrapt terwijl hij stiekem kinderen aan het filmen en begluren is

Deborah (36) verbrak het contact met haar moeder: ‘Of ik een moeder mis? Ik heb er nooit een gehad’