in

Man surft op het internet – verstijft wanneer hij zichzelf ziet op lijst vermiste personen

Heb jij ooit het gevoel gehad dat je geen gevoel van roots hebt? Dat je niet weet waar je vandaan komt? Of dat niets in je leven er echt toe doet? Dit gevoel gaat normaal weer voorbij. Maar voor de mensen waarbij het gevoel blijft aanhouden is er meestal een reden waarom.

Dat was ook zo voor de Amerikaan Steve Carter. Op een avond toen hij op het internet aan het surfen was, vond hij een foto van zichzelf, maar niet op zomaar gelijk welke plek.

Steve Carter groeide op met een moeder en een vader in de Amerikaanse staat New Jersey aan de oostkust. Tijdens zijn jeugd voelde hij alsof er iets mankeerde in zijn leven, maar hij kon niet verklaren wat het was.

Steve had ook bijna geen herinneringen van toen hij een kleine jongen was. Hij wist dat hij geadopteerd was toen hij 4 jaar was, omdat zijn adoptieouders hem dat verteld hadden. En hij dacht dat de reden waarom hij zich zo verloren voelde, was omdat hij geadopteerd was. Maar naarmate hij opgroeide, besefte hij enkele dingen die hem zijn achtergrond in vraag stelden. Hij had bijvoorbeeld geen geboortecertificaat.

Lees ook  Hij verkr*chtte haar op de garagevloer. Maar wat haar man dan doet is nog veel gruwelijker

Angstige ontdekking op internet
Toen Steve 35 was, begonnen zijn vragen omtrent zijn verleden meer en meer aan hem te knagen. Hij leerde een vrouw kennen die toen dat ze volwassen was, ze besefte dat haar adoptie niet legaal was. Dus ging hij onmiddellijk zoeken op het internet. Hij ging naar de site ‘missingkids.com’ (“vermiste kinderen”), en daar zag hij een foto die zijn maag overhoop gooide.

In de foto van de Vermiste Kinderen, zie je een kindje. Dat kindje blijkt Steve te zijn. Maar de foto rechts bezorgt Steve pas echt kippenvel. Hij wist dat hij het was in de foto.

Lees ook  Anouk krijgt bakken met kritiek van fans na deze post op Instagram:

Het bleek nu dat het echt Steve was op de lijst van vermiste kinderen. Steve was ontvoerd geweest als kind. En zijn biologische vader en zus hadden de hoop om hem op een dag te vinden, nooit opgegeven.

Bekijk de video hieronder om Steve zijn verhaal te horen vertellen aan CNN:

Dit gaf mij kippenvel. Elke dag worden baby’s ontvoerd in de wereld, en wanneer ze volwassen zijn kunnen ze niet veel meer herinneren over hun verleden.

Deel aub dit verhaal zodat meer mensen weten dat de waarheid altijd wint. En, oja, houd je kinderen en kleinkinderen ook goed in de gaten!

Moeder probeerde 7-weken oude dochtertje borstvoeding te geven – uren later vecht baby voor haar leven in ziekenhuis

Verdrietig nieuws voor de moeder van Gerard Joling