in ,

Man gebruikt GHB en stopt 15 eieren in zijn an*s

Wat GHB wel niet met je kan doen: een 29-jarige Nederlandse man stopte onder invloed van de harddrug 15 eieren in zijn an*s. De eieren waren gekookt en gepeld.

Buikpijn
Rond middernacht meldde de man zich op de spoedeisende hulp omdat hij flinke buikpijn had. Samen met zijn partner had de man de eieren in zijn an*s gestopt.

Bij binnenkomst had hij een verhoogde hartslag en versnelde ademhaling. De buikspieren van de man spanden zich willekeurig aan.

Tijdens een CT-scan zagen de doktoren ‘perforatie van de karteldarm’ en ‘een forse hoeveelheid lucht en vocht in de vrije buikholte’, waarop ze besloten de man direct te opereren.

Lees ook  Studie beweert: snelle wandelaars leven langer dan mensen die slenteren en in de weg lopen

Tijdens de operatie bleek ook nog dat er een grote scheur in de darmwand van de man zat en dat hij buikvliesontsteking had.

‘De eieren werden zo goed en zo kwaad als dat ging verwijderd’, schrijft het Nederlands Tijdschrift voor de Geneeskunde. De man heeft nog even in het ziekenhuis gelegen, maar kon na een paar dagen weer naar huis.

Gevaarlijke drug
De man was onder invloed van GHB toen hij de eieren in zijn an*s stopte. GHB is een harddrug en erg verslavend.

Lees ook  Vrouw kent moeder niet en blijkt getrouwd met broer

Al na enkele weken dagelijks gebruik kan iemand verslaafd raken, schrijft Jellinek. De effecten verschillen per persoon, maar gebruikers kunnen een gelukzalig gevoel krijgen en seksueel opgewonden raken.

Het gevaarlijke aan GHB is dat de hoeveelheid die prettige effecten oplevert, heel dicht bij de hoeveelheden ligt waarbij negatieve effecten als bewusteloosheid kunnen optreden.

Mensen kunnen al snel een te hoge dosis nemen en een te hoge dosis van GHB kan de ademhaling verstoren en zelfs stoppen.

12 smerige gewoontes dat vrouwen stiekem hebben

Helene is dolgelukkig met haar twee Jannen – “We doen het elke dag”