in

Man dreigt van flat te springen na familiedrama: vrouw vermoord, kinderen vastgebonden

Een heftig familiedrama vandaag in het Belgische Bredene. Een man staat daar bovenop een flatgebouw met een wapen en dreigt te springen. Zijn vriendin is eerder vandaag vermoord aangetroffen en de kinderen van de vrouw waren vastgebonden, zo meldt HLN.

De politie probeert de man naar beneden te praten, tot nu nog zonder succes. Een speciaal interventieteam is ter plaatse en de omgeving is afgezet voor het publiek.

Lees ook  Temptation-Alex wil een b*rstverkleining

De vermoorde vrouw werd vanmiddag aangetroffen in een woning in Oudenburg. Haar drie kinderen waren in het huis vastgebonden, en bleken ongedeerd. De vrouw had de kinderen uit een vorige relatie  Zij zijn opgevangen door slachtofferhulp.

De vermoedelijke moordenaar is de nieuwe vriend van het slachtoffer. Hij sloeg op de vlucht, en reed naar het flatgebouw in Bredene, waar hij nu op het dak staat. Hij zou op zijn Facebookprofiel via een livestream een verklaring hebben gegeven voor zijn daden.

Lees ook  Temptation-Alex wil een b*rstverkleining

“Hij is aan het zwaaien met een wapen, heeft al geschoten en gooide een gasfles van het dak naar beneden”, zo meldt een verslaggever van VTM Nieuws die ter plaatse is.

Vader vindt afscheidsbrief van 16-jarige dochter, merkt interessant detail in het laatste zinnetje

Man heeft vrouw vermoord en haar drie kinderen vastgebonden: Na uren op dak van appartement te staan is hij eindelijk overmeesterd