in

Man bouwt vliegtuig om naar een bewoonbaar huis en de binnenkant is erg bijzonder

Moet je de binnenkant van dit vliegtuig eens zien!

Bruce Campbell, een 64-jarige gepensioneerde elektrotechnicus, had altijd een creatieve visie. Toen hij begin twintig was, kocht hij een stuk land van 10 hectare voor 23.000 dollar diep in het bos van Hillsboro, Oregon met een heel duidelijke visie in gedachten. Van een oud vliegtuig en een goed stuk land maakte hij het meest unieke huis op aarde.

Moet je de binnenkant eens zien!

Innovatief plan
Van jongs af aan hield Campbell ervan om te sleutelen aan oude voorwerpen om nieuwe dingen te creëren. Zijn plan voor dit stuk land was om een huis te bouwen voor zichzelf, bestaande uit verschillende vrachtauto’s. Het klonk als een innovatief plan, maar dit alles was tot hij hoorde van een huis dat iemand anders had gebouwd. Ongeveer twee decennia later hoorde Bruce Campbell van Joanne Ussery, een kapper uit Mississippi die een Boeing 727-vliegtuig kocht en het tot haar huis transformeerde. Haar vorige huis brandde af, dus daarna besloot ze om een functioneel vliegtoestel te bouwen naast een vredige oever van het meer. Dit zette de jonge Campbell aan het denken om ook zijn eigen plannen om te gooien.

Lees ook  Hond blijft huilen en tegen zwangere vrouw stoten. Dan beseft baasje dat puppy haar leven wil redden.

Boeing 727-vliegtuig
In 1999 besloot Campbell om een Boeing 727-vliegtuig van Olympic Airways te kopen voor maar liefst 100.000 dollar. Toen hij het toestel eenmaal had gekocht, moest hij het enorme voertuig naar het bos in Oregon vervoeren. Omdat het toestel vanuit Athene, Griekenland moest worden geïmporteerd, bleek dit nog een hele klus te zijn. De transportkosten liepen uiteindelijk op naar zo’n 120.000 dollar, wat betekende dat het project in totaal 220.000 dollar heeft gekost. Maar het leek erop dat Campbell op elke manier zijn centen zou verdienen op meer manieren dan hij had verwacht.

Lees ook  Moskee betaalt boetes voor man die hun gebouw vandaliseerde.

Interieur
Het huis is van binnen van alle gemakken voorzien. Zo zijn veel van de originele, oude elementen uit het vliegtuig bewaard gebleven, waaronder een aantal originele stoelen en het toilethokje. Er is zelf een aparte wasmachine en wasbak in het vliegtuig geïnstalleerd. De Boeing 727 heeft veel ruimte, maar Campbell leeft verder vrij bescheiden in zijn huis. Hij slaapt op een futon, kookt met een magnetron en broodrooster, eet voornamelijk granen en ingeblikt voedsel en bouwt veel geïmproviseerde apparatuur.

Bekijk hieronder een aantal foto’s van het bijzondere interieur van dit vliegtuig:

In de onderstaande video zie je het gehele interieur van dit bijzondere vliegtuig:

Belangrijke waarschuwing: bloeddrukmedicijnen teruggeroepen wegens kankerverwekkende stof

Kitten in Rotterdam aan hek vastgebonden met tiewraps