in

Man bijt hond in de mond om te voorkomen dat zijn Jack Russel verscheurd zou worden.

Een man beet een hond in een wanhoopspoging om te vermijden dat zijn Jack Russel verscheurd zou worden. John Wood (65) beet zo hard hij kon in de mond van de hond die zijn huisdier, de 11-jarige Bobby, aanviel. De gepensioneerde verpleger zei dat hij de hond wel 10 seconden lang beet, omdat hij zeker was dat de hond Bobby zou doden. Zelfs na de drastische tussenkomst van Wood leed Bobby ernstige verwondingen aan zijn nek. De kosten van de behandeling liepen op tot meer dan 1.000 euro.

Hij liet zijn hond afgelopen maandag uit in Ferrybridge in Engeland toen zijn huisdier plotseling aangevallen werd.

Lees ook  Gruwelijk: Hamster geweigerd op vliegtuig, baasje spoelt 'm door het toilet

Wood werd benaderd door een Rottweiler en een andere grote, witte hond, die beiden losliepen.

Hij zei: “De Rottweiler kwam aangelopen en begon Bobby langs achter aan te vallen. Bobby probeerde zich vervolgens te verdedigen, maar dan greep de witte hond Bobby bij de keel. Hij zou hem doden, dus begon ik hem te slaan met een stok. Hij wilde nog altijd niet loslaten.”

“Daarna sprong ik op de grond en begon ik de hond in het hangende gedeelte van zijn mond te bijten. Ik beet en beet, wel tien seconden lang, totdat hij Bobby eindelijk loste.”

Lees ook  P*dofiel, die een baby verkr*chtte, pleegt zelfmoord uit angst voor een aanval op hem in de gevangenis

“Hij was dood geweest, moest ik dit niet gedaan hebben, daar bestaat geen twijfel over.”

John contacteerde de politie, maar die zeiden dat ze niets konden doen omdat het een aanval tussen twee honden was. Nu wil John de eigenaars opsporen, vermoedelijk jonge vrouwen, om hen de rekening van de dierenarts te presenteren.

Hij zei: “Die honden moesten aan de leiband en ze hadden muilkorven moeten dragen. Deze honden waren totaal buiten zinnen en de eigenaars waren zelf te zwak om hen onder controle te houden.”

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Gehandicapte jongen onder het bloed nadat pestkoppen hem buiten de school in elkaar sloegen.

Peuter met hersenschade zal nieuwe hersenscans ondergaan alvorens beslissing om de stekker uit te trekken.