in

Mama stoot online op een foto en beseft dat het dezelfde meisjes zijn naar wie vrouw al 40 jaar op zoek was…

Opgroeien met een moeder is een geluk dat de meeste mensen kunnen ervaren. Een moeder is een dappere beschermster en de grootste fan van haar kind.

Het enige waar de zussen Starla Medlock en Jeannie Toomay van droomden, was om herenigd te worden met hun moeder die ze al 40 jaar lang niet gezien hadden. Nu 43 en 42 jaar oud, zochten de zussen jarenlang naar antwoorden in de hoop op een dag hun moeder te vinden. Dat is wanneer een vreemde de foto’s van de meisjes online ontdekte en de antwoorden gaf die ze nooit gevonden hadden.

Op amper twee- en driejarige leeftijd werden de meisjes overzee van hun moeder gescheiden. Hun vader was bij de luchtmacht en ontmoette hun moeder Lani terwijl hij in Thailand gestationeerd was. Het was in deze periode dat het koppel trouwde en kort daarna naar Ohio verhuisde. Eenmaal in Ohio werd Starla geboren. Anderhalf jaar later verhuisde het koppel naar Oxford, Engeland, en werd Jeannie geboren. In Engeland liep de korte relatie van het koppel op de klippen en eindigde in een echtscheiding. Hun moeder kende weinig Engels en tekende de echtscheidingspapieren in de veronderstelling dat ze haar kinderen gewoon zou kunnen zien.

Lees ook  Haar zoontje wilde niet in zijn kamer slapen dus maakte ze DIT in zijn kamer..

In plaats daarvan ontdekte ze later dat ze haar ouderlijke rechten had overgedragen aan haar ex-echtgenoot. Lani bezocht de meisjes elke dag totdat ze op een dag bij hun huis kwam opdagen en ontdekte dat de vader de meisjes had meegenomen. De vader had niet gezegd waarnaartoe hij verhuisd was en vanaf dat moment begon de zoektocht.

Lees ook  Hond neemt mannen te grazen die wilden vluchten na dronken ongeval.

In de loop der jaren bleven Starla en Jeannie over hun moeder dromen, en zochten haar met de weinige informatie die ze hadden. Ze wisten het niet maar hun moeder Lani was ook naar hen op zoek. Lani hertrouwde met een man genaamd Mark Szarmach, die Lani bij haar zoektocht probeerde te helpen. Dan stootte Mark op Facebook op een foto die zijn hart deed stilstaan. Hij had de meisjes op de foto eerder gezien, en hij contacteerde Jeannie op Facebook om antwoorden te vinden. Na jaren van zoeken, kon het gezin eindelijk herenigd worden.

Bekijk de emotionele reünie hieronder zelf!

Mariette (48): “Ik Heb Spijt van mijn kinderen”

Gezocht: ‘Lelijke’ kinderen voor nieuwe Nederlands film