in

Mama stelt camera op voor oma. In plaats daarvan betrapt ze haar echtgenoot op iets dat het hele internet verlicht.

Voor sommige moeders is het moeilijk om hun kinderen alleen bij papa achter te laten. Maar voor Rugeana en haar malle echtgenoot is dit geen enkel probleem. De bereidheid van haar echtgenoot om op de kinderen te passen, ’s avonds laat nog luiers te verversen en belangrijke levenslessen te leren, is onuitputtelijk. Maar zoals elke moeder was Rugeana best nieuwsgierig over wat haar man deed wanneer ze niet thuis was.

Dus besloot ze een onderzoekje te doen. Ze had geen idee dat een nanny cam het antwoord op al haar vragen zou onthullen …

Lees ook  Er bestaat nu een airbag speciaal voor mensen die vaak van hun fiets vallen

Het begon allemaal toen Rugeana een camera installeerde zodat haar moeder zou kunnen kijken hoe de meisjes met elkaar speelden. Dit leek de perfecte manier om oma, die honderden kilometers ver woonde, een beetje meer bij het huishouden te betrekken.

Maar toen Rugeana de camera vergat uit te schakelen, werd een hartverwarmend moment vastgelegd. Eerst zien we hoe de man de kamer binnenwandelt met een grote wasmand, terwijl de oudste dochter op een popdeuntje danst.

Lees ook  Doutzen Kroes heeft ze lekker losjes in de tas hangen

In plaats van de kamer weer uit te wandelen, zet papa de mand op de grond en schudde enkele ongelofelijke danspasjes uit zijn mouw. Deze papa houdt van zijn kinderen en weet hoe hij dat moet tonen!

Hij is duidelijk een prachtige vader die enkele minuten quality time met zijn dochters zeer weet te waarderen.

Bekijk het hartverwarmende moment hieronder en probeer niet te glimlachen!

Dartkampioen Raymond van Barneveld gaat zijn pijlen op de politiek richten.

Estelle openhartig over relatie en breuk met Badr Hari: “Hij deed mij heel erg veel pijn”