in

Mama laat 11-jarige dochter babysitten op peuter van vriendin – met dodelijke afloop.

In de Verenigde Staten werd een 11-jarig meisje aangeklaagd wegens kinderm*shandeling met de dood tot gevolg.

Het kleine meisje verwondde een peuter op wie ze even moest babysitten zo erg dat hij later overleed aan zijn verwondingen.

De mama van de 11-jarige, een vriendin van de ouders van de peuterjongen, was even gaan winkelen en had de twee alleen gelaten.

De politie arresteerde het meisje vrijdagavond in de Amerikaanse staat Maryland. Het meisje bekende dat ze de eenjarige Paxton Davis opzettelijk verwond had. De jongen bezweek later aan zijn verwondingen.

Lees ook  Vrouw haalt meer dan 50.000 euro spaargeld af uit angst voor bankencrisis door corona en wordt beroofd

De ouders van de kleine Paxton hadden hun kind vorige zaterdag achtergelaten bij hun vriendin. Dat hadden ze al vaker gedaan en nooit stelde er zich een probleem.

Zondagochtend liep het echter grondig fout. De moeder besloot om even boodschappen te doen en liet haar 11-jarige dochter alleen met Paxton.

Toen de moeder terugkeerde, zag ze dat de kleine jongen zwaargewond was. De vrouw belde meteen de hulpdiensten en ouders en zei dat de jongen uit bed gevallen was.

De verwondingen van het kleintje stemden echter niet overeen met een val. Paxton had immers een schedelbreuk opgelopen.

Lees ook  Moeder die dochter verloor na bevalling krijgt na 36 jaar te horen dat ze nog leeft

Het ziekenhuispersoneel lichtte de politie in van de verdachte verwondingen. Het 11-jarig meisje werd verhoord en die bekende dat ze de jongen geslagen had. Haar motief is onbekend.

Aangezien het in de Amerikaanse staat Maryland verboden is om jonge kinderen op andere kinderen te laten babysitten, bestaat de kans dat ook de moeder van het meisje vervolgd zal worden. De ouders van Paxton zouden daar op aandringen.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Is dit het bewijs dat Temptation Island in scène gezet is?

Moeder vergokt meer dan €100.000 van fonds opgericht voor behandeling terminaal ziek zoontje.