in

“Mama, hij staat nu achter je” DIT zijn de engste dingen die kinderen ooit tegen hun ouders zeiden…Brrrr!

Kinderen kunnen soms behoorlijk griezelige uitspraken doen…!

Kinderen zijn schattig en vaak ontzettend grappig. Ze kunnen hilarisch uit de hoek komen zonder dat ze doorhebben hoe grappig het is.

Kinderen staan erom bekend vaak hartstikke eerlijk te zijn. Maar tegelijkertijd weten ze soms niet zo goed wat ze precies bedoelen. Gelukkig maar, want het komt nog wel eens voor dat kinderen ‘bijzondere’ dingen tegen hun ouders zeggen. En met ‘bijzonder’ bedoelen we deze keer niet schattig, maar gewoon hartstikke eng! Wij krijgen er in ieder geval aardig de kriebels van, zeker als je bekent hoe intuïtief kinderen reageren op hun omgeving. Op het Amerikaanse forum Reddit stelde iemand ooit eens de vraag: “wat is het engste dat je kind ooit tegen je gezegd heeft?” En de reacties die daarop kwamen…. Huiveringwekkend!

Kinderen staan erom bekend ontzettend eerlijk te zijn en dat heeft vaak hilarische opmerkingen tot gevolg. Maar die eerlijkheid kan ook totaal de andere kant opgaan en intens griezelige uitspraken tot gevolg hebben…

1. Lamp
“‘Waarom huil je?’
‘Enge man.’
‘Welke enge man?’
‘Daar.’ Wijst achter me in een donkere hoek van de kamer.
Als ik me omdraai om te kijken, valt in de donkere hoek uit het niets een lamp van een boekenplank af. Hij mocht bij ons in bed slapen die nacht.”

Lees ook  Schooljongen vloert pestkop met één enkele uithaal nadat ze hem begonnen te treiteren.

2. Vorig leven
‘Toen ik langs een oud kerkhof liep, zei mijn (toen) driejarige nonchalant: ‘Hier ligt mijn broertje’. Toen ik hem eraan herinnerde dat hij geen broertje heeft, zei hij: ‘Nee mama, van vroeger. Toen die andere vrouw nog mijn moeder was’.”

3. Achter je
“‘Nu echt gaan slapen hoor. Er is niks onder je bed’.
‘Hij staat nu achter je.’
Ik ben nog steeds niet over dat moment heen en moet rillen als ik er aan denk.”

4. Bijzondere vriendschap
“Ik was samen met mijn zus, haar man en hun twee jaar oude dochter. We praatten over mensen die recentelijk waren overleden. Mijn schoonbroer pakte een foto van zijn moeder erbij, die bij een auto-ongeluk was omgekomen toen hij zelf zes was. Mijn nichtje zag de foto en begon te lachen. Toen we haar vroegen wat er zo grappig was, ze zei: ‘Dat is mijn speciale vriend. Zij zingt altijd voor me’. Ik krijg nog steeds koude rillingen als ik aan dat moment denk.”

Lees ook  Zien: zo zag Love Islands Remco er vroeger uit

5. Vaarwel
“Ik stopte mijn tweejarige in bed. Hij zei ‘Vaarwel, papa.’ Ik zei: ‘Nee, het is: goedenacht.’ Hij: ‘Weet ik, maar dit keer is het vaarwel’. Ik ben die nacht nog een paar keer gaan kijken om er zeker van te zijn dat hij er nog was.”

6. Oude man
“Toen mijn zoon klein was, vertelde ik hem hoe je aardappels kweekt. Hij zei: ‘Dat deed ik ook altijd, toen ik nog een oude man was’.”

7. Huid
“Ik lag heerlijk te slapen, toen ik heel vroeg in de ochtend wakker werd en recht in het gezicht van mijn 4-jarige dochter keek. Ze keek me recht in de ogen aan en fluisterde: “mama, ik wil je huid eraf pellen…”

8. Tong
“Mijn zoontje stelde me een keer de vraag: “Papa, kan je iemands tong eraf snijden zonder hem te vermoorden?”

Wat is het engste dat jouw kind ooit tegen je gezegd heeft? Deel het met ons in de reacties!

Deze vrouw denkt een lekkere duik in de zee te nemen, maar ze heeft geen idee wat er achter haar te zien is!

Zij was maar liefst 10 maanden zwanger van een drieling… Maar dit gelukkige babynieuws neemt een wel heel bizarre wending!