in

Mama glijdt na 34 weken zwangerschap in coma. 5 jaar na de geboorte van haar zoon ligt ze nog altijd in coma.

Sean en Heather Brown leerden elkaar kennen tijdens een blinddate. En hoewel Sean aanvankelijk een beetje aarzelend was, klikte het toch tussen de twee. Een maand later besloot het koppel om samen te gaan wonen. Het volgende jaar zouden ze trouwen. “We bleven op tot de vroege uurtjes om te kletsen, en een maand later gingen we samenwonen”, vertelde Sean (38). “We trouwden het jaar daarop. Ze wilde voor de rest van haar leven met mij opgezadeld zitten.”

Toen de familie Brown besloot om hun gezinnetje uit te breiden, duurde het echter zeven jaar om zwanger te raken. Maar uiteindelijk leerden ze in 2012 dat ze in verwachting waren van een prachtige babyjongen.

“We wilden dit zo hard”, zei Sean. “Dokters hadden ons gezegd dat ze nooit vruchtbaar zou zijn. Dus toen we het nieuws kregen, drong het niet meteen door. We waren verbaasd en geschokt tegelijk.”

Lees ook  Belangrijk: Dit moet je weten als je het onveilig hebt gedaan!

Sean moest vertrekken naar Afghanistan om er bij de Nationale Garde te dienen, en algauw was Heather 34 weken zwanger.

Op een dag werd ze met hoofd- en rugpijn in het ziekenhuis opgenomen. Maar uit het niets, begon Heather beroertes te krijgen als gevolg van een zware hersenbloeding.

De dokters werden gedwongen om een spoedkeizersnede uit te voeren. Heather gleed weg in coma en de baby werd naar de afdeling neonatale intensieve zorgen van een naburig ziekenhuis overgebracht.

Later die avond kreeg Sean een e-mail van de tante van Heather. Nadat hij het nieuws vernam, vertrok hij meteen naar huis.

“Ik moest verschillende keren overstappen om thuis te geraken”, zei hij. “Het duurde drie dagen voor ik er eindelijk was.”

Na drie dagen zonder communicatie, werd Sean door de politie naar het ziekenhuis geëscorteerd.

Hij bezocht eerst zijn pasgeboren baby, John Michael Thomas Brown, en herinnert zich het bitterzoete moment dat hij hem voor het eerst vasthield.

Lees ook  Zo maak je je eigen desinfecterende handgel die minimaal net zo goed tegen het coronavirus werkt

Dan ging hij zijn vrouw bezoeken, waar de dokters hem meedeelden dat zijn vrouw misschien nooit meer zou herstellen.

De laatste jaren deed Heather inspanningen om te praten en te bewegen. Sean postte een video over haar vooruitgang op Facebook. John, nu vijf jaar oud, houdt ervan om tijd door te brengen langs de zijde van mama en smacht naar de dag dat zijn moeder hem eindelijk kan leren kennen.

Hoewel de toekomst onzeker is, vertrouwt de familie Brown op gebeden en de hoop dat Heather het zal halen.

“Maar we weten dat onze God mirakels verricht”, zegt de Facebookpagina. “We geloven dat Heather zal ontwaken door de kracht van het gebed, en we geloven dat ook deze Brown naar huis zal komen.”

Bah! Dit lichaamsdeel wordt áltijd vergeten bij het wassen!

Melissa (57) werd door haar kinderen in de steek gelaten. Daar zullen ze nu wel spijt van hebben