in

Mama eert haar overleden dochtertje elk jaar op een erg unieke manier.

Het dochtertje van de Amerikaanse Ashley Santi was amper negen maanden oud toen ze overleed. Uit eerbetoon aan haar dochtertje koopt Santi elk jaar op 27 december, de verjaardag van haar dochter, een taart voor een willekeurig kind.

Hoe ze dat doet? Ze trekt naar de plaatselijke banketbakker en betaalt er voor een bestelde taart die nog niet afgehaald werd. Aan ABC News liet Santi weten dat de winkeliers het soms raar vinden dat ze taart voor vreemden wil kopen.

Lees ook  Koppel is hoge huurprijzen spuugzat. Dan bouwen ze een verhuiswagen om tot een geweldig huis!

Dit jaar was het de beurt aan Kyle Jauregui en zijn familie. De 23-jarige Jauregui kreeg de verrassing van zijn leven toen hij de taart voor zijn jongere zus wilde ophalen. “We waren behoorlijk geschokt en dankbaar”, vertelde hij. “Toen we het kaartje lazen, voelden we allemaal een ontzettende hoeveelheid liefde.”

Zijn post op Twitter, met een foto van de taart en het kaartje, zorgde voor een golf van hartverwarmende reacties.

Lees ook  18 jaar nadat chirurgen slecht werk afleverden, verwijderen artsen eindelijk de oorzaak van zijn pijn

Dankzij de sociale media konden de twee contact met elkaar opnemen. Op oudejaarsavond belden ze zelfs met elkaar. Santi zegt: “Dat was geweldig. Je wilt eigenlijk anoniem blijven, maar het is best leuk om te zien hoe ze reageren. Mijn dochter heeft een impact op meer levens dan ik gedacht had.”

De gezinnen hebben het voornemen om elkaar gauw persoonlijk te ontmoeten.

8 maanden nadat haar man aan kanker overleed, krijgt ze plotseling post van hem.

De verdrietige reden dat de winnaar van de Staatsloterij zijn 30 miljoen weggeeft