in

Mam vindt grote blaren op de voeten van haar baby en ontdekt vervolgens het vreselijke geheim van haar oppas

Iemand voor je kinderen laten zorgen, vereist vertrouwen. Je moet tenslotte je kinderen met hen alleen laten. Maar helaas zal een stel in Maryland moeite hebben om iemand in de toekomst op hun kinderen te laten passen nadat het ondenkbare met hun baby was gebeurd.

Een moeder en een vader in Maryland kwamen thuis om grote blaren op de zolen van de voeten van hun babymeisje te vinden. Ze hadden geen idee hoe de blaren daar kwamen. Maar toen de blaren opgezwollen werden, werd duidelijk dat er brandwonden waren veroorzaakt, dus belde het paar onmiddellijk de politie.

Lees ook  Nutella-fans opgelet: Deze supermarkt heeft Nutella potten van 3 kilo! En ze gaan als warme broodjes!

Niemand anders had de brandwonden kunnen veroorzaken naast de persoon die met het kind vóór hen was: hun oppas.

De Washington Post meldt dat de oppas, een 36-jarige vrouw genaamd Ismelda Ramos-Mendoza, is gearresteerd.

Volgens Charles Earle verbrandde de oppas de voeten van de baby in een koekenpan, omdat ze niet wilde stoppen met huilen.

“Uit frustratie plaatste ze de baby’s voeten op de grill of in de pan waarop ze tortilla’s kookte”, vertelde hij aan The Washington Post.

Lees ook  Wat gebeurt er met je vetjes als je alleen maar 4 bananen op een dag eet?

De 36-jarige vrouw was een of twee jaar oppas geweest en de politie onderzoekt momenteel of ze ook andere kinderen heeft misbruikt.

Het is moeilijk voor te stellen dat iemand zoiets zou doen. Maar verhalen als deze zijn een goede herinnering om alert te blijven en voorzichtig te blijven. Deel dit artikel om mensen eraan te herinneren voorzichtig te zijn met wie ze hun kinderen achterlaten.

Timmerman bouwt 20 jaar aan gigantische ark – de binnenkant is ronduit fenomenaal

Tandplak: Hier is de truc van een eenvoudige huisvrouw waardoor je nooit meer naar de tandarts hoeft