in

Mam brengt baby naar bed – kijkt minuten later en ziet een gruwelijke scène

Kinderen zien lijden is een van de ergste dingen ter wereld, en deze foto´s van een klein meisje dat werd aangevallen door een wasbeer zijn bijzonder schokkend. Deze foto’s zijn moeilijk om naar te kijken, maar het gezin wil dat mensen ze toch zien, om zo te begrijpen wat hun babydochter Jourini is overkomen.

Het gezin zegt dat de vier maanden oude baby werd aangevallen door een wasbeer die probeerde het meisje uit haar bed te slepen, meldt Fox 29.

Waarschuwing: de foto’s in dit artikel kunnen als schokkend kunnen worden ervaren.

De aanval vond plaats op woensdagavond tussen 22.00 en 23.00 uur. De moeder van het meisje, Ashley Rodgers, bracht haar 6-jarige naar de badkamer.

Lees ook  Ken je Pietertje uit de Calvé reclame nog? Dit is ‘m nu:

Toen ze terugging naar de kamer van de baby, zag ze deze gruwelijke scène en raakte in paniek.

‘Ze lag op de vloer – over de grond gesleept – met bloed op haar gezicht en haar pyama,’ zei de moeder tegen de nieuwszender.

“Ik dacht dat het een nachtmerrie was´, toen ik het via de telefoon hoorde. Mijn hart sloeg een slag over. Ik wist niet wat ik moest zeggen, wat te denken, “zegt pater Samuel Black tegen Fox 29.

De moeder zegt dat de wasbeer het meisje uit haar bed en over de vloer had gesleept. Ze werd later naar de eerste hulp gereden in het St. Christophers Hospital in Philadelphia. Volgens de familie had ze 65 hechtingen nodig.

Lees ook  Yolanthe plaatst intieme foto van een puur moeder-zoonmoment en krijgt kritiek van alle kanten..

Andere buren in het gebouw hadden eerder geklaagd over wasberen die het gebouw terroriseren. Volgens Fox 29 is de eigenaar een groot bedrag aan de belastingdienst verschuldigd, en kan hij het bedrag niet betalen. Daarnaast heeft de eigenaar van de flat geen licentie om de appartementen te verhuren.

Nu is de politie op zoek naar de huiseigenaar, die nog pogingen om hem telefonisch te bereiken niet heeft beantwoord. Op donderdag werd het gebied onderzocht door dierencontrole, meldt Fox 29.

Deel dit artikel om te helpen waarschuwen voor de gevaren waar kinderen blootgesteld aan kunnen worden

Zwangere tiener door ouders naar psychiatrisch ziekenhuis gestuurd – 44 jaar later neemt ze wraak

Huilende pitbull wordt gered van dierenm*sbruikers – krijgt een nieuw gezin en kan niet stoppen met lachen