in

Mijn vriend Tom denkt dat hij een echte hond is – Ik laat hem zelfs uit

Tom Peters had het geluk om een vrouw te vinden die met hem door het leven wilde wandelen. Wat ze niet wist dat ze elke dag met hem zou moeten wandelen! Toen Rachel instemde om met Tom te trouwen, had ze geen idee waar ze aan begonnen was. Van zodra ze leerde over zijn verlangen om als een gedomesticeerde hond te leven, besloten ze dat het beter was om de verloving af te zeggen.

Maar dat weerhield hen er niet van om toch vrienden te blijven. Rachel en Tom zeggen dat ze nu veel beter met elkaar overeenkomen. Tom handhaaft deze levensstijl niet uit een soort s*ksueel verlangen. Hij lijdt aan een zeldzame psychologische afwijking waarbij de persoon erg zwaar gedesillusioneerd is over de wereld waarin we leven.

Lees ook  14 kentekenplaten om jezelf een hartverzakking mee te lachen

In deze documentaire legt Rachel haar begrip uit voor de situatie van Tom. Hij blijkt een onvermoeibare drang te hebben naar menselijk gezelschap.

Wanneer Tom niet als hond verkleed door het leven gaat, oefent hij gewoon zijn beroep uit. Hij werkt als geluidstechnicus voor een lokaal theaterbedrijf. Ondertussen leeft Tom dit dubbelleven al tien jaar lang. Hij brengt zijn nachten opgesloten in een kooi door en heeft zelfs speciale doekjes in de kooi voor het geval er “ongelukjes” gebeuren. Om meer te leren over het verhaal van deze bijzondere man raden we aan om de documentaire even te bekijken.

Lees ook  N*akte schoonmaaksters zoals Nikki (34) hebben het druk

Tom zegt dat het zich verkleden als hond om een gevoel van opluchting geeft. Hij heeft zelfs een speciale verzorger die voor zijn alter ego “Spot” zorgt.

Bekijk de onderstaande video en laat ons weten wat je hiervan denkt!

Papa van 4 blijft griepachtige symptomen negeren. Nu vecht hij op de afdeling intensieve zorgen voor zijn leven.

Dokters schrijven hem af. Echtgenoot neemt comateuze man mee naar huis.