in

Lip van meisje met hersenverlamming wordt afgebeten door moeder – sterft 1 jaar na het vinden van liefdevol thuis

Iedereen die een kind heeft opgevoed – of er een gaat opvoeden – kan getuigen van hoe moeilijk het is. Laten we eerlijk zijn, het laatste wat een kind denkt, is om het leven van zijn moeder of vader gemakkelijker te maken.

Dat gezegd hebbende, de strijd is onderdeel van het plezier. Aan het eind van de dag werken we hard om onze kinderen vrolijk te zien opgroeien, ondanks hoe frustrerend onze kinderen kunnen zijn. Waarom? Omdat we van hen houden met een passie die uitsluitend voor hen is gereserveerd.

Daarom is het volgende verhaal des te schokkender. Het gaat om een ​​Russische vrouw en haar gruwelijke methode om haar zes jaar oude meisje te kalmeren. Zeggen dat het grenzen overschrijdt is een understatement.

Volgens de Britse krant The Daily Mirror woonde Katya Spesivtseva in 2015 in het Russische gebied Sverdlovsk Oblast.

De zesjarige had geen gemakkelijk leven, werd geboren met hersenverlamming en had een moeder die weinig om haar gaf als het ging om geduld met haar toestand.

De moeder, Ludmila, had er een hekel aan als haar dochter huilde. Natuurlijk had ze van een jong kind moeten verwachten dat het huilde, vooral als iemand leed aan gezondheidsproblemen. In plaats daarvan werd ze boos van Katya’s geschreeuw en besloot ze er iets aan te doen.

Lees ook  Jongetje (5) alsnog overleden na ongeval

Op een avond, toen Katya begon te jammeren, snauwde Ludmila. Ze schreeuwde tegen het meisje en beval haar te stoppen. Toen Katya alleen in volume toenam, viel Ludmila haar eigen dochter aan met haar tanden.

Volgens echt walgelijke rapporten pakte Ludmila Katya’s onderste lip tussen haar tanden en scheurde het af.

Katya bleef dagenlang liggen voordat haar moeder besloot om een ​​ambulance te bellen, waarbij de arts ontdekte dat Ludmila tijdens de beproeving ook had geprobeerd de neus van de zesjarige af te bijten.

Gelukkig kwamen de autoriteiten snel tussenbeide en Ludmila wer voor vier jaar naar gevangenis gestuurd. Er werd vastgesteld dat Katya was bedekt met blauwe plekken door andere aanvallen en een aantal ziektes had opgelopen als gevolg van verwaarlozing van haar moeder.

De jongere werd geadopteerd door Anna Makarova-Bespalova na een jaar lang in verschillende ziekenhuizen te hebben gewoond. Ze kreeg een tweede kans in het leven; een die haar nieuwe familie heel erg verheugde om haar te geven.

Lees ook  Wat je niet wist, zó ziet de tweelingzus van Dee eruit!

Het is echter tragisch dat Katya dit jaar onverwachts overleed, negen jaar oud. Haar officiële doodsoorzaak was hartfalen.

“We waren nog niet klaar voor Katyusha´s besluit om ons te verlaten,” zei Anna. “En hoewel ze niet al te lang bij ons was, heeft het hele gezin het moeilijk vanwege het verlies.”

Er is niets dat de gruwel die Katya heeft geleden door de handen van haar natuurlijke moeder kan wissen, maar ze heeft tenminste tijd gekregen om te weten waar echte liefde echt voor staat. Een grote dank aan Anna Makarova-Bespalova voor het nemen van Katya en haar bekendheid te geven.

Ik bid elke dag dat kindermishandeling ten einde komt en toch lijkt het een eeuwig aanwezig probleem te zijn.

Een kind is een kind, ongeacht hun gezondheidskwesties, kleur, uiterlijk of houding. Deel dit artikel om je steun te betuigen aan alle misbruikte kinderen van de wereld.

Twee duivels stoppen een zwangere kat in een droger – en zetten hem aan

Hond rent wanhopig achter eigenaars aan nadat hij in de steek is gelaten – nu gaat de hartverscheurende video viral