in

Linda de Mol openhartig: “Ik heb wel eens een affaire gehad”

‘Je belazert iemand keihard’

In haar nieuwe column voor de LINDA. is Linda de Mol openhartig over avontuurtjes die ze in het verleden heeft gehad. Ze vertelt dat ze in een relatie niet altijd even onschuldig is geweest: “Ik heb wel eens een affaire gehad.”

Ook Linda heeft wel eens een scheve schaats gereden.

Openhartig
Linda de Mol staat erom bekend openhartig te zijn over haar privéleven. Zo gaf ze eerder al toe regelmatig gebruik te maken van cosmetische chirurgie, deinsde ze er niet voor terug om haar afvalrace met Nederland te delen en heeft ze het in haar column in de LINDA. vaak over privé-onderwerpen. Ook in de nieuwste uitgave van het blad deelt Linda opzienbarend nieuws. Ze vertelt dat ze in het verleden wel eens een affaire heeft gehad tijdens haar relatie.

Lees ook  ‘Mijn moeder overleed aan corona en werd maar 58 jaar oud’

Affaire
Ze vertelt erbij dat de affaire eenmalig is geweest en dat het een lange tijd geleden heeft plaatsgevonden. Met wie ze destijds de stiekeme relatie had, daar wil ze het begrijpelijkerwijs liever niet over hebben. Ergens is ze wel blij dat ze het meegemaakt heeft: “Andersom trouwens ook hoor, want daardoor begrijp ik het wel beter. Hoezeer je jouw affaire ook als uniek, o zo hartstochtelijk en onvermijdelijk ziet; alle affaires zijn min of meer hetzelfde qua patroon: je belazert iemand keihard.”

Lees ook  Lerares wordt door moeder voor hele klas vernederd - haar reactie gaat de wereld over

‘Doe maar liever niet’
En daar slaat ze de spijker op zijn kop. Want hoeveel redenen je ook hebt om vreemd te gaan met iemand, er is altijd één hele belangrijke reden om het niet te doen, en dat is dat je iemand zijn vertrouwen aantast. Wat volgens de presentatrice overigens niet altijd hoeft te betekenen dat de relatie meteen helemaal over is. Maar, om jezelf en de ander veel ellende te besparen zegt Linda terecht: “Begin er maar liever helemaal niet aan.”

Wat moet je doen als je gebeten wordt door een kwal? Dit is het antwoord!

Belangrijke waarschuwing: bloeddrukmedicijnen teruggeroepen wegens kankerverwekkende stof