in

Leven Miljuschka Witzenhauzen eist z’n tol: ‘Ze is ingestort’

Miljuschka Witzenhausen heeft een druk levent. Maar nu het proces van haar oom Willem Holleeder achter de rug is, merkt ze dat ze helemaal is gesloopt.

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje ben ingestort vorige week”, schrijft Miljuschka in haar stories op Instagram. “Ik heb besloten de komende tijd rust in te lassen.”

Rust
Ze geeft daarom aan dat de kans groot is dat we haar minder zullen zien de komende tijd. Ze heeft de laatste jaren alleen maar gerend en dat kan ze nu even niet meer aan.

Lees ook  Vermiste bejaarde vrouw dood aangetroffen

Ze gaat het in de zomer rustiger aan doen, even weer op adem komen. “Ik ga me richten op koken, uitrusten en op kracht komen. Eind van deze zomer ben ik er weer helemaal bij.”

Willem Holleeder
Miljuschka heeft een zware periode achter de rug. “Het is ook niet niks geweest: verhuizen, verbouwen, een proces, altijd aan staan voor werk.”

Het proces van haar oom Willem Holleeder is haar natuurlijk niet in de koude kleren gaan zitten.

Lees ook  'Gigantische' wenkbrauwen Roxeanne vallen niet in de smaak

Haar moeder Astrid Holleeder was getuige in dit proces en heeft hierdoor continu in angst moeten leven. Ze is dan ook blij dat Willem levenslang heeft gekregen.

Kinderen
“Ik moet nu eerst alles in het huis op de rit krijgen, dan kom de rest weer. Het leven draait om liefde voor deze knapperd die die ik mijn zoon mag noemen en mijn prinses.” Miljuschka heeft twee kinderen: Rembrandt (9) en Felina (7).

Bethany kreeg een donker vlekje op haar gezicht en deed er niks mee – Dit is haar gezicht nu

Hond neemt mannen te grazen die wilden vluchten na dronken ongeval.