in

Lerares wordt door moeder voor hele klas vernederd – haar reactie gaat de wereld over

Julie Marburger, een lerares uit Texas, deelde een zeer aangrijpende boodschap op Facebook. Het betrof het gedrag van sommige ouders. Haar woorden gingen viraal en ze kreeg wereldwijd steun.

Julie is een lerares op een basisschool. Ze sprak onlangs over een gebeurtenis die haar versteld deed staan.

Het komt regelmatig voor dat een leerling geen respect toont voor een leraar. Maar, in plaats dat ouders het voor de leraar opnemen, kiezen ze partij voor hun kind.

Een soortgelijke houding onderschrijft alleen maar het gedrag van de student en moedigt hem aan de leraar niet te respecteren.

„De ouders zijn respectloos geworden en de kinderen zijn nog erger”, schreef Julie.

De vrouw nam foto’s van de klas om te laten zien hoe de leerlingen met schoolspullen omgaan.

Lees ook  12-jarig meisje overleden na aanrijding

De kinderen vernietigden de bibliotheek en trokken een aantal boeken weg. Hun spullen liggen op de grond, alsof Julie hun persoonlijke schoonmaakster is.

„Ik heb eindelijk genoeg van het gebrek aan respect dat kinderen tonen aan schoolmaterialen en hun persoonlijke dingen.

Helaas vond een ouder dat ik haar zoon niet verantwoordelijk moest houden voor zijn gedrag en ze vertelde mij dit op een onbeschofte manier, waar hij bij stond.

Mensen MOETEN absoluut stoppen met het verwennen en alles toestaan van kinderen. Het is een fenomeen dat zich als een lopend vuurtje verspreidt door onze maatschappij.

Het is niet eerlijk tegenover onze maatschappij, en nog belangrijker, het is niet juist om kinderen te leren dat het goed is om zich op deze manier te gedragen. Dit zal hen geen succesvol en gelukkig leven brengen.”

Lees ook  Ze besluit een dieet te beginnen en verliest 100 kg nadat ze haar trouwfoto’s te zien kreeg

De lerares was beduusd door alle reacties en aandacht. Ze kreeg veel steun van leraren en gelijkgestemde ouders. Julie werd zelfs uitgenodigd bij Good Morning America, een beroemd Amerikaans tv-programma, om over haar ervaring te vertellen.

„Het was niet mijn bedoeling om ergens woordvoerder van te worden. Ik ben niet de meest gekwalificeerde persoon om het te doen en ik ben zeker niet de beste leraar ter wereld. Misschien raakten mijn woorden, uitgedrukt in wanhoop, vele verborgen snaren,” schreef Julie.

Julie gebruikt haar recentelijke bekendheid om zich in te zetten voor de samenwerking met ouders, om sterke en respectvolle kinderen op te voeden.

Als je het ook met haar eens bent, deel dit artikel en laat een reactie achter op Facebook!

Jaja, Temptation Lizzy gaat voor foto volledig uit de kleren!

10-jarig jongetje voorkomt kidnapping van 18-jarig meisje.