in

Leider van ergste kinderlokkersbende van Engeland “getekend voor het leven” na aanval in de gevangenis.

Een man die de ergste kinderlokkersbende van Engeland leidde, werd naar verluidt getekend voor het leven na een aanval in de gevangenis.

Ahdel Ali werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 18 jaar voor zijn aandeel in de bende kinderlokkers die meisjes zo jong als 13 jaar meelokte.

Tijdens zijn verblijf in de gevangenis moest hij 40 keer gehecht worden nadat hij door een medegevangene werd aangevallen met een geïmproviseerd steekwapen.

Lees ook  17 dingen die vrouwen zeggen wat mannen totaal niet begrijpen

Bronnen binnen de gevangenis verklaarden aan The Sun dat Ali (31) na de aanval achterbleef met een open wonde van zijn nek tot aan zijn schouder.

De politie onderzoekt het incident.

De bron zei: “Ali en de andere kerel hadden eerder op de dag al een woordenwisseling gehad. De cipiers haalden hen uit elkaar maar ze waren nog altijd woedend op elkaar. De andere gevangene ging terug naar zijn cel en die zat helemaal onder de uitwerpselen. Hij sloeg tilt, verweet het Ali en ging terug naar hem met een scheermesje.

Lees ook  Walvis slikt duiker in, waarna hij hem weer uitspuugt

Het was echt een lelijke wonde. Ali verloor veel bloed. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis en moest 40 keer gehecht worden alvorens hij terug naar de gevangenis werd gebracht.”

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT!

Hond blijft huilen en tegen zwangere vrouw stoten. Dan beseft baasje dat puppy haar leven wil redden.

19-maanden oude baby sterft tragische dood: 5 dagen later voelt de moeder iets bewegen in haar buik