in

Last van een vette huid met mee-eters? Zó verwijder je ze echt

Hoe kom je nu makkelijk van mee-eters af?
Veel mensen hebben er last van: een vette huid. Dit komt door een verhoogde talgproductie, wat ervoor zorgt dat je sneller last krijgt van een glimmende huid met mee-eters en puistjes. Bijkomend voordeel van een vette huid is dat je veel minder snel rimpels krijgt, maar je hebt wel snel last van onzuiverheden.

Gelukkig zijn er een aantal natuurlijke oplossingen om van die ontsierende mee-eters af te komen!

Citroen en zout
Hiervoor hoef je niet eindeloos voor een vergrootspiegel te gaan zitten knijpen, om te eindigen met een rood hoofd vol vlekken. Dit middel maak je helemaal zelf en de ingrediënten heb je zeer waarschijnlijk ook al in huis. Het enige wat je nodig hebt is een citroen, zout en warm water. Meng een eetlepel zout met een halve theelepel citroensap en een eetlepel warm water in een schaaltje of kommetje. Breng nu het mengsel aan op je gezicht en masseer je gezicht met je vingertoppen in cirkelbewegingen. Na ongeveer vier minuten spoel je je gezicht met lauw water. Wacht een paar minuten en was dan je gezicht met koud water.

Lees ook  Ziekelijk: nietsvermoedende wandelaar bewusteloos geslagen met baksteen (video)

Chemische peeling
Zout heeft een antibacteriële werking en helpt om de poriën te ontstoppen. Ook citroenzuur werkt ontsmettend en het verheldert je huid, samen werken de twee als een chemische peeling. Hiermee ‘brandt’ de bovenste laag van je huid weg! En nee, dat is niet erg, het gaat vooral om dode huid, olie en vuil. En dus ook mee-eters!

Lees ook  Knot: Nederland moet lonen verhogen voor sterkere euro

Leg jij ook wc-papier op de bril van een openbaar toilet? Als je dit leest doe je het nooit meer

Zeg vaarwel aan rugpijn: deze oefening helpt onmiddellijk rugpijn te verminderen