in

Kritiek op Anna Nooshin: “Wat is er met je gezicht gebeurd?”

Het is wel eerder ter sprake gekomen. Mensen vragen zich al een tijdje af of Anna Nooshin wat aan zich heeft laten doen in de vorm van plastische chirurgie.

Eind vorig jaar kwam al een flinke discussie op gang onder volgers op haar social media of ze iets met haar lippen heeft laten doen.

Er verschenen reacties als “Waarom als je al zo knap van jezelf bent en dan toch je lippen laten doen… Ik snap het niet, vind je meer en meer op Kim Kardashian lijken… Ik vind het zonde” en “Zonde van de lippen, had je echt totaal niet nodig!”.

Lees ook  Zo ziet de oudste zoon van Tom Hanks eruit

De brunette heeft daar toentertijd op gereageerd met: “Haha wow: dit heet lipliner en heel veel gloss. Dus nee, ik heb niet mijn lippen laten opvullen.

Maar ook al zou ik daar uiteindelijk voor kiezen (die lipliner zo krijgen is nogal een klus) is het aan precies niemand om er wat van te vinden behalve aan mij. Fijne dag allemaal!”

Lees ook  Zo maak je je eigen desinfecterende handgel die minimaal net zo goed tegen het coronavirus werkt

De lippen van Anna Nooshin
Op een nieuwe foto lijkt opnieuw een kleine discussie te zijn ontstaan. We gokken dat het hier om hetzelfde probleem gaat: lipliner verward met plastische chirurgie. Wat het geval ook mag zijn, het ziet er goed uit:

Is dit het vriendje van prinses Amalia?

Artsen waarschuwen: “Kinderen lopen tijdens coronacrisis kans op oogschade”