in

Koppel dat al 49 jaar getrouwd is krijgt makeover. Bij de onthulling van het resultaat herkennen ze elkaar niet meer.

Toen Jo en Kevin Taylor elkaar in 1967 voor het eerst ontmoetten, voelden ze meteen dat er iets anders was. Hun gesprekken verliepen heel natuurlijk, ze maakten inside jokes en de vlinders in hun buik wezen maar op een ding – ze waren voor elkaar gemaakt. We spoelen 49 jaar verder en ze zijn nog altijd even verliefd als op de dag dat ze trouwden. Nu hebben ze vijf kinderen, 14 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Hoewel het leven rondom hen lijkt te vliegen en ze als koppel ouder blijven worden, is er een aspect van hun relatie dat altijd hetzelfde is gebleven …

Lees ook  Hij stapelt plastic flessen ondersteboven op elkaar. Wacht tot je zijn tuin een jaar later ziet…

Na bijna vijf decennia samen, hebben Jo en Kevin nog altijd dezelfde stijl! Het stel had lange, weelderige lokken (die ondertussen grijs zijn geworden), losse kledij en een beetje een biker uiterlijk. Hun geliefden wisten dat het tijd was voor verandering en ze moedigden hen om zich in te schrijven voor de Ambush Makeover van de Today Show. Jo en Kevin waren aanvankelijk aarzelend over het idee, maar ze gingen er vanuit dat ze toch niet geselecteerd zouden worden. Wisten zij veel dat hen inderdaad een Ambush Makeover stond te wachten.

Lees ook  Dokters verwijderen grote zak van baby’s gezicht. Wat eronder verborgen zat, roert hen tot tranen toe.

Met de hulp van het styling team, Louis Licari en Jill Martin, werd het koppel van kop tot teen getransformeerd. Het team zorgde ervoor dat de persoonlijke stijl van het koppel toch nog een beetje behouden bleef. Dit was het beste scenario voor Jo en Kevin. Ze mogen misschien al wel 49 jaar samen zijn, maar deze makeover schudde de dingen stevig door elkaar.

Bekijk hun geweldige nieuwe looks hieronder!

Na jaren ziekte informeren de dokters de vrouw dat het rood op haar buik geen rare moedervlek is.

Studente toont mama haar handen en onthult de harde straf van haar leraar voor de klas.