in

Kinderen maken vanuit auto foto’s van de leeuw, terwijl alles in een oogwenk een angstaanjagende wending neemt.

De meesten onder ons houden ervan om op Afrikaanse safari te gaan! Het idee van kijken naar leeuwen, giraffen en zebra’s klinkt als een droom. Hoewel het erg leuk lijkt, zijn er bepaalde voorzorgsmaatregelen die altijd in acht genomen moeten worden. Je hebt immers te maken met wilde roofdieren met vlijmscherpe klauwen en snelheden die wedijveren met de snelste sportwagens. Een belangrijke les is om in de auto te blijven! Het begon allemaal toen een troep leeuwen voor hun auto’s ging zitten. Denkend dat alles veilig was, rolden de passagiers hun raampjes naar omlaag om beter te kunnen kijken. Maar dan gebeurde het ondenkbare …

Lees ook  Man bouwt een huisje voor zwangere hond - dan ziet hij dat er iets verstopt ligt tussen de puppy's

Alsof het de toeristen wilde waarschuwen, staat een van de leeuwen op vanuit zijn ontspannen positie. Zonder aarzeling liet hij een grom horen die de toeristen de daver op het lijf joeg. Dit was zijn land en de mensen waren veel te dicht! De regels van het park schrijven voor dat er geen lichaamsdelen uit het raampje mogen hangen. Dat betekent dat raampjes of zonnedaken altijd dicht of op een kier moeten blijven.

Lees ook  Twee duivels stoppen een zwangere kat in een droger – en zetten hem aan

De passagiers beseften snel dat ze geen schijn van kans zouden hebben met hun raampjes omlaag. Hoewel dit veel erger had kunnen aflopen, is dit een les die we allemaal moeten onthouden wanneer we een safaripark bezoeken.

Bekijk de beelden hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Zij was maar liefst 10 maanden zwanger van een drieling… Maar dit gelukkige babynieuws neemt een wel heel bizarre wending!

Man die in stallen sluipt op bewakingscamera betrapt – eigenaar ziet de beelden en slaat onmiddellijk alarm.