in

Kim Kötter maakt zich grote zorgen: ‘Voel baby niet meer’.

Kim Kötter had niet meteen gedacht dat ze ooit nog zwanger zou zijn. Uiteraard is het model in de zevende hemel, maar er zijn toch ook ontzettend veel onzekerheden. Enige tijd geleden was ze zo bezorgd, dat ze professionele hulp moest inschakelen.

Kim heeft als moeder van Youp (2) en Muck (4) uiteraard al heel wat ervaring met zwangerschappen, maar ditmaal is alles anders.

Het model onthult in haar nieuwste vlog dat ze zich ontzettend zorgen maakt over haar derde baby. Kim vertelt dat ze hem al een tijdje niet meer kon voelen.

Lees ook  Ongeboren baby lijdt beroerte in de baarmoeder. Maar mama krijgt het pas te horen wanneer hij 6 maanden oud is.

Zenuwachtig
Maar er zijn nog meer dingen die haar zorgen baren. Kim vertelde: “Ik hoop dat het goed gaat met de baby.

Ik vind dat de buik nu ook constant blijft qua hoe dik die is. Daar word ik dan een beetje zenuwachtig van. Ik hoop dat het gewoon allemaal goed gaat.”

Verloskundige
Om haar twijfels weg te nemen, maakte Kim een afspraak bij de verloskundige om de baby te checken.

De voormalige Miss Nederland kreeg goed nieuws. Ze zei: “Ik was heel gespannen, zoals jullie wel begrepen. Maar het hartje klopte als een gek.”

Lees ook  Politie maakt einde aan vrijpartij langs drukke weg - De beelden

Hard werken
Blijkbaar heeft Kim te kampen met een lage bloeddruk en een tekort aan vitamine D en ijzer. Daarom moet ze nu dropjes en extra zout eten.

Om de nodige vitamine D binnen te krijgen, vertoeft ze veel buiten. Het model gaf nog mee: “Ik zie dat ik meer kleur op mijn gezicht krijg, dus het gaat vast de goede kant op.”

De 54-jarige actrice Susan Visser ziet er piekfijn uit in haar bikini

Sarcastisch zijn kan slecht voor je hart zijn, volgens nieuwe studie