in

Kim Feenstra over geslacht van de baby

Kim Feenstra is na een lastig IVF-traject in verwachting van haar eerste kindje. Op Instagram vertelt ze over het geslacht van haar baby…

“‘Is het een jongen of een meisje?’ Deze vraag krijgen we een paar keer per dag”, schrijft Kim. “Het antwoord op de vraag is: We weten het niet. We willen het niet weten. Het is een verrassing. Noem ons ouderwets. Voor ons is het heel speciaal dat we dit geluk mogen ervaren. En zeker na een IVF traject.”

Lees ook  “Oh, mijn god!”, roept de dierenbeschermer als ze deze hond bij een strand ontdekt!

Het maakt Kim en haar vriend Stanley niet uit of de baby een jongen of een meisje is, daarom doen ze ook geen gender reveal. “Geluk staat aan onze kant met deze zwangerschap. We weten namelijk dat het niet vanzelfsprekend is. Daarom maakt het ons niets uit. Dus geen gender reveals van onze kant. En wanneer de baby komt? Guess. Deze foto is trouwens van ‘een tijdje’ terug. Welke maand komt onze baby denken jullie?”

Lees ook  Oma (70) is ’s werelds meest getatoeëerde vrouw – ik viel bijna flauw toen ik haar zonder kleren zag

Het stel maakte eerder dit jaar bekend in verwachting te zijn. In een prachtige video zijn Kim en Stanley door de jaren heen te zien. Na alle lieve beelden van de tortelduifjes, wordt er ineens overgeschakeld naar een ander fragment. Hierin is te zien hoe Kim en Stanley een echo te zien krijgen van hun kindje. Zie de video hierboven!

ZIEN: Leontine uit de kleren voor foto!

Sylvana Simons is back: ‘Uitgerust en bijgetankt om Zwarte piet aan te pakken’