in

Kim Feenstra neemt het op voor Famke Louise en wel om deze reden!

Op Instagram neemt topmodel Kim Feenstra het op voor Famke Louise. Volgens Kim is het oneerlijk en onterecht dat Famke zoveel kritiek over zich heen krijgt. Daarnaast vindt ze ook dat het voormalige management van Famke een steekje heeft laten vallen.

Kim vindt het niet ‘oke’ dat om alle haat omtrent de veelbesproken #Ikdoenietmeermee hashtag op Famke af te vuren. Famke Louise was afgelopen dinsdag te gast in de talkshow Jinek om haar verhaal te doen, maar dit had een enorm averechts effect en zorgde voor alleen maar meer verwarring.

Lees ook  Zo zag Sebastiana van Love Island er vroeger uit

Covid-19
Kim neemt het volledig voor Famke op en zegt het volgende over haar optreden in het programma: ‘Ze was niet goed voorbereid en in haar frustratie op zoek naar de juiste zinnen om zichzelf te kunnen verwoorden’.

Kim wil overigens hiermee niet zeggen dat ze achter de omstreden hashtag staat. Ze vindt het enorm onverantwoord dat de hashtag het leven in geroepen is, ‘maar dat neemt niet weg dat ik veel zaken omtrent Covid-19 ook apart vind’, aldus Kim.

Lees ook  Er is maar één goed antwoord, maar de meeste mensen hebben deze som fout: lukt het jou?

Volgens Kim had Famke helemaal niets kwaads in de zin. Ze vindt het vooral laf van de journalisten om de 21 jarige zangeres helemaal af te maken in de media, terwijl ze niets zeggen over de andere collega’s.

Ali B
Ook over Ali B, de voormalige manager van Famke Louise, heeft Kim geen goed woord over. Kim schrijft dat ze het niet vindt kunnen dat SPEC ‘hun ex-artiesten zo makkelijk op de hak durven te nemen in plaats van dat ze real proberen te zijn’.

Pizzabezorgers slaan alarm nadat ze niets meer horen van hun trouwste klant

Het aantal coronapatiënten op intensive cares stijgt nog verder