in

Katja Schuurman dankbaar voor haar meloenen (FOTO)

Katja Schuurman is hoogzwanger en verwelkomt binnenkort haar tweede dochtertje! Op Instagram vertelt ze dankbaar te zijn voor haar eigen lichaam en dan met name haar meloenen.

“Geïntrigeerd en vol bewondering kijk ik naar hoe de natuur werkt”, vertelt Katje bij een kwetsbare foto van zichzelf. “Ollie en Bollie – zoals mijn dochter ze noemt – transformeren momenteel van rondingen waar s*ksuele aantrekkingskracht vanuit gaat naar heel praktische melkfabrieken waar ik mijn meisje straks, als het weer lukt zoals bij Sam, mee mag voeden.”

Lees ook  Jongen (2) zet mondkapje af voor snack, samen met moeder uit vliegtuig gezet

De 45-jarige Katja is momenteel zeven maanden zwanger. Het gaat nu goed, maar de afgelopen maanden heeft ze ook haar mindere momenten gehad. “Ik moet zeggen: ik heb ook wel op apegapen gelegen. Ik ben normaal een behoorlijk energiek iemand.

Als ik dat even niet ben dan weet ik mezelf er wel overheen te zetten maar dat was nu echt geen optie”, vertelde ze in de podcast ‘Effe Relativeren’ van Kaj Gorgels.

Lees ook  Elianna (4) moet vechten voor haar leven na inslikken zwembadwater

Groninger filmt vrouwen onder hun rokjes en zet de filmpjes op een p*rnosite

Zien: het onbekende look-alike zusje van Yolanthe Cabau