in

Jongen met autisme wordt vastgehouden en gefilmd terwijl tieners zijn onderbroek naar beneden trekken

Door pesten kan een slachtoffer zich de rest van zijn leven slecht voelen. Pesten tergt iemands zelfvertrouwen en laat angst, complexe en slechte gevoelens achter.

De meeste mensen begrijpen niet hoe erg pesten werkelijk kan zijn en daarom is het uitermate belangrijk dat iedereen die het ziet gebeuren, het probeert te stoppen.

Vaak worden kinderen met een beperking of afwijking als slachtoffer uitgekozen. Tijdens het afgelopen weekeinde werd bij een autistische jongen zijn broek en ondergoed naar beneden getrokken door andere tieners, bericht de Daily Voice.

Lees ook  17 dingen die vrouwen zeggen wat mannen totaal niet begrijpen

Dit gebeurde in Fair Lawn, New Jersey. Deze tieners filmden het hele evenement en uploadden het op TikTok waar het meteen veel aandacht kreeg.

De video is inmiddels verwijderd, maar volgens verschillende media kon je de jongen met autisme zien huilen toen ze hem vasthielden en zijn broek en ondergoed begonnen uit te trekken.

De verdachten zijn 10, 13, 16 en 19 jaar oud. Volgens rapporten was het de 10-jarige die de broek en onderbroek van de jongen naar beneden trok, terwijl de 13-jarige hem vasthield zodat hij niet weg kon komen. De andere twee filmden alles lachend.

Lees ook  Agressieve rukker opgepakt

Dankzij de video was het voor de politie gemakkelijk om de schuldigen te identificeren, ze waren goed zichtbaar op de beelden. De daders worden beschuldigd van intimidatie en schending van privacy.

Op sociale media zijn mensen ongelooflijk boos geworden, en velen eisen dat de straf voor dit soort misdaden wordt verhoogd.

Wij van Ongelooflijk vinden dat pesten achterbaks, laf en wreed is! Deel dit artikel als je het ermee eens bent!

Man vertelt zijn zwangere vrouw dat hij “hoopt dat ze sterft” en “bloedt” tijdens haar bevalling

Voor vierde dag op rij nieuw dagrecord aantal coronabesmettingen, flinke stijging aantal ziekenhuisopnames