in

Jongen adopteert straathond om niet eenzaam te zijn – nu ontroert zijn vriendschap duizenden.

Het gezegde luidt dat de hond de beste vriend van de mens is. En daar schuilt heel wat waarheid in. De kleine jongen had een geweldige vriendschap met zijn puppy, en de foto’s van de twee ontroerden de harten van duizenden. Rommel Quemenales is 11 jaar oud. Hij woont in Quezon City op de Filipijnen.

Maria Kabs publiceerde de foto’s van Rommel op Facebook. Ze vond hem op straat met de kleine puppy, en was zo aangegrepen dat ze gewoon een foto moest maken van de twee vrienden.

Lees ook  Jongetje wordt door mama achtergelaten op station met excuusbrief: hij was “te vervelend”

Nadat ze de foto’s op Facebook publiceerde, vergaarden ze wereldwijd heel wat aandacht.

Rommel vertelde Maria dat zijn ouders scheidden toen hij nog klein was. Hij heeft een oudere zus in een andere stad die hij gaat bezoeken wanneer hij het zich kan veroorloven. Hij droomt ervan om op een dag terug naar school te gaan. Rommel had alleen de mogelijkheid om de tweede graad te volgen.

Een maand eerder vond hij de puppy op straat. Hij adopteerde hem en doopte hem Badgi, zodat hij een vriendje zou hebben om mee op te trekken. Nu leert hij Badgi trucjes en ze slapen ook samen op straat …

Lees ook  Mama bevalt in de kraamkamer na een strijd van 40 uur. Dan voelt de dokter tussen haar benen en vindt een verrassing.

Het breekt mijn hart om Rommel zo te zien. Ik wou dat hij naar school kon gaan en samen met zijn hond in een warm huis kon wonen. Het is ongelofelijk dat deze jongen zoveel liefde en medeleven heeft na alles wat hij heeft meegemaakt.

Badgi geeft er niet om of zijn eigenaar rijk of arm is, hij rust veilig in de armen van Rommel en houdt van hem met heel z’n hart.

Echtgenoot valt bijna flauw wanneer hij echofoto ziet. Dan kijkt verpleegster naar het schermpje en zegt “1 op 15 miljoen.”

Deze poedelkatten zijn zo wollig dat ze zult kirren van vreugde wanneer je ze ziet.