in

Jonge surrogaatmoeder draagt het kind van koppel, bekijkt de echofoto wat beter en verstijft.

Je eigen gezinnetje stichten, is voor vele mensen het grootste doel in het leven. Maar zelfs als je de liefde van je leven ontmoet hebt, loopt het niet altijd zoals verwacht – en vernemen dat je geen kinderen kunt krijgen kan verwoestend zijn.

Dus wanneer Shaniece Sturdy op televisie een documentaire zag over surrogaatmoeders, wist ze dat al het mogelijk wilde doen om koppels te helpen ouders te worden.

De jaren verstreken, en na de geboorte van haar eerste zoon, besloot Shaniece voor eens en voor altijd om zich op te geven voor surrogaatmoeder.

Het was een beslissing die haar leven – en dat van verschillende anderen – voorgoed zou veranderen.

Shaniece was toen amper 21 – maar ze was niet geïnteresseerd in feesten of drinken. “Ik wilde een ander koppel helpen om hun dromen te verwezenlijken”, vertelde Shaniece aan de Daily Mail.

Lees ook  Gekookt ei dieet: zo verlies je 4.5 kg in een week.

Shaniece was zich er echter van bewust dat ze misschien niet als surrogaatmoeder aanvaard zou worden.

Daarom besloot ze haar plannen geheim te houden.

Algauw begon de vrouw de nodige research te doen. Ze doorliep de procedure zonder hulp van buitenaf. En eenmaal ze Joanna en Steve ontmoette, een koppel dat wanhopig een baby wilde, wist Shaniece dat ze hen wilde helpen.

Pas op dat ogenblik deelde Shaniece het nieuws met haar dierbaren. Dan vloog ze naar een gespecialiseerde kliniek in Los Angeles om de embryo van Joanna en Steve te laten inplanten.

Alles verliep volgens plan en Shaniece werd zwanger. Het plan was om “maar” een zoon of dochter voor het koppel te dragen, maar ze merkte snel dat haar buik alsmaar groter en groter werd.

Algauw was het tijd voor de eerste echografie. Ouders Joanna en Steve zaten langs Shaniece … en ze kregen een grote shock. Plotseling onthulde de gynaecoloog dat ze tweelingen verwachtten!

Lees ook  Het eerste lichaamsdeel dat je wast in de douche kan veel zeggen over je persoonlijkheid

Het was heuglijk nieuws voor het koppel, die in de zevende hemel waren.

Maar dat was nog niet alles … 10 weken later deden de dokters een volgende, ongelofelijke ontdekking. Bleek dat Shaniece drielingen droeg.

Enkele weken later verwelkomden Shaniece, Joanna en Steve eindelijk Willow, Harrison en Daisy op de wereld.

Shaniece behield het contact met de gelukkige ouders en bezoekt hen en de drielingen elk jaar op hun verjaardag.

En daar heeft ze geen seconde spijt van.”

“Hoewel ik pas 21 jaar oud was en het een grote verantwoordelijkheid was, was het een van de beste ervaringen van mijn leven”, vertelde Shaniece.

“De hele zwangerschap vloog voorbij en met de steun van Joanna en Steve, was het geweldig en ik zou het iedereen kunnen aanraden.”

Wat een ontzettend sterke vrouw is Shaniece!

12-jarig meisje gaat viraal nadat ze haar eigen broertje mee helpt bevallen.

Klok van kerk stopt na 240 jaar met luiden en dat allemaal omwille van één enkele klacht.