in

Jonge moeder haalt 1-jarige dochter af van kinderdagverblijf – kijkt wat beter naar haar voeten en doet schokkende ontdekking.

Het kinderdagverblijf zou een plaats moeten zijn waar ouders hun kinderen in een veilige omgeving kunnen achterlaten, zonder de vrees dat ze gekwetst of mishandeld zouden worden. Dat is toch wat men mag verwachten. Maar de jonge moeder in dit verhaal had een vreselijke ervaring toen ze haar kind op een dag ging afhalen.

Toen de jonge moeder Jessica Hayes uit North Carolina in de VS haar eenjarige dochter Addison van het kinderdagverblijf ging ophalen, zag ze meteen dat er iets aan de hand was.

Niet alleen waren de voeten van Addison gezwollen, maar er waren ook rode striemen rond de gewrichten van de 17 maanden oude baby.

Waar had ze die verwondingen van opgelopen?

Addison had geleerd om haar schoenen uit te doen – en dat deed ze ook in het kinderdagverblijf herhaaldelijk. Daar besloten twee verzorgers om haar voeten in te tapen. Ze maakten de tape zo stevig vast dat het blauwe en rode plekken rond haar enkels achterliet.

Lees ook  Verdachte steekt agent neer, wordt zelf neergeschoten in Drachten

Toen Jessica haar dochter ging ophalen, was ze zo geschokt door het gedrag dat ze zich tot Facebook wendde:

“Iemand stoorde er zich blijkbaar aan dat ze had geleerd om haar schoenen uit te doen en dat ze dat ook deed”, schreef ze.

Ze ging verder: “Dit waren niet alleen de schoenen die vast getapet werden rond haar enkels. Maar ook het feit dat mijn 17 maanden oude baby niets kon zeggen.”

Vele mensen steunden de post van Jessica, maar ze werd ook onthaald op kritiek omdat ze haar woede op de sociale media geuit had.

Lees ook  Planten weten wanneer ze opgegeten worden – en dat vinden ze niet zo leuk.

Commentaren luidden als volgt: “Waarom zo boos? Kijk naar de foto’s die je postte. De schoenen zijn te groot en het kleintje bleef ze wellicht constant verliezen. Wat moesten ze dan doen? Haar een paar schoenen kopen die wel passen?”

Maar de boodschap van Jessica miste haar effect niet. Haar Facebookpost leidde tot publieke verontschuldiging van de directeur, die de twee betrokken personeelsleden op staande voet ontsloeg.

Kinderen kunnen zich niet verdedigen tegen volwassenen en deze moeder was helemaal in haar recht om te klagen over de behandeling van haar dochter. DEEL als jij er ook zo over denkt!

Man zit 17 jaar onterecht vast voor moord. Dan loopt hij naar de rechter en doet dit…

Gemberwater: Twee kopjes per dag kan vet verbranden van je buik, achterste en dijen