in

Jong gezin dood aangetroffen in hut. Nu waarschuwt de politie voor deze “stille doder.”

Op nieuwjaarsdag deed de politie van Arizona in de VS een vreselijke ontdekking – iets wat ons allemaal zou kunnen overkomen. De familie Capitano – de 32-jarige ouders Anthony en Megan, en hun twee kinderen Lincoln (4) en Kingley (3) brachten de jaarwisseling door in hun gezellige vakantiehuisje in Arizona. Maar wat een leuk weekendje moest worden, veranderde in een tragedie.

Vrienden van de familie werden erg bezorgd toen ze maar geen contact kregen met hen. De dagen verstreken en uiteindelijk werd de politie gebeld. Toen de politie bij de hut stopte, merkten ze meteen dat er iets niet klopte.

Lees ook  Kim Feenstra neemt het op voor Famke Louise en wel om deze reden!

Het was op nieuwjaarsdag dat de politie in Coconino in Arizona de familie dood aantrof in hun vakantiehuisje. De politie identificeerde het 32-jarige koppel en hun kinderen.

Om 12:26 u. had de politie een ongerust telefoontje gekregen van bezorgde vrienden en familieleden. De vrienden hadden de familie Capitano proberen te contacteren – tevergeefs. Minder dan een uur later arriveerde de politie ter plaatse en ze merkten dat er gas uit het raam van de hut kwam.

Met speciale beschermingskledij gingen ze het huis binnen en troffen de vreselijke scène aan. Alle vier de familieleden waren dood. Enkele dagen later werd er een ernstig gebrek aan het verwarmingssysteem ontdekt.

Lees ook  Milou uit Temptation Island ernstig ziek

“We denken dat het wellicht om een koolstofmonoxidevergiftiging. De precieze oorzaak van deze vergiftiging hebben we echter nog niet kunnen achterhalen”, zei Jon Paxton van de politie.

Nu zijn familie en vrienden in diepe rouw.

“Hij hield van zijn gezin, van zijn kinderen, een groot voorbeeld om te volgen”, vertelde vriend Daniel Marlock over Anthony Capitano.

Wat de familie Capitano overkwam, kan ieder van ons overkomen. Laat je centrale verwarming dus altijd goed controleren en keuren.

Jongetje van 5 geprezen als een held nadat hij aanbood om beenmerg aan zijn jongere broertje te doneren.

Vrouw in coma bevalt van baby. 3 maanden later is de familie in het ziekenhuis getuige van een wonder.