in

Huilende pitbull wordt gered van dierenm*sbruikers – krijgt een nieuw gezin en kan niet stoppen met lachen

Sarah Sleime is een echte dierenvriend. Ze is vrijwilliger voor de Greater Charlotte SPCA en helpt bij de opvang van dakloze dieren.

Op een dag toen ze een van de dierenasiels in het gebied bezocht, zag ze een pitbull, verdrietig en alleen in een van de kooien. Er was iets met deze hond dat haar diep in haar hart raakte. De hond had droevige ogen die een leven van eenzaamheid vertoonden.

Toen Sarah dichterbij keek, kon ze een traan in het oog van de hond zien.

Hoewel honden niet op dezelfde manier huilen als mensen, was het duidelijk dat deze hond depressief was. Haar ogen waren droevig en ze staarde alleen maar wezenloos vooruit.

Sarah kon zien dat ze een teefje was die onlangs puppy’s had gehad. Bovendien was de hond erg zwaar en in slechte staat.

Lees ook  Jongen op zoek naar getuigen: “Wie heeft gezien wie deze dode puppy’s gedumpt heeft?”

Ze kreeg van het personeel te horen dat de hond, genaamd Cinnamon, alleen in het dierenasiel was gedumpt, zonder de pups. Ze was hoogstwaarschijnlijk gebruikt voor een fokkerij en de eigenaar had haar weggedaan na gebruik.

Sarah begon tegen Cinnamon te praten en zei troostende woorden. Toen liep er een traan uit het oog van de hond. Toen Sarah het zag, wist ze dat ze deze hond op de een of andere manier moest helpen. Sarah had een idee.

Oproep om hulp
Ze pakte haar mobiele telefoon op en filmde een video van 37 seconden van de trieste hond. Toen uploadde ze de clip op haar Facebook en vroeg om hulp.

Maar ze had nooit kunnen voorspellen welke impact de video zou hebben. In slechts één dag hadden 700.000 mensen de video gezien. Mensen van over de hele wereld hebben de video bekeken en wilden Cinnamon helpen.

Lees ook  Politieagenten breken in auto in om kleine chihuahua te redden. Hondje was zo bevroren dat ze niet kon blaffen.

Een van hen was Meghan Shelton en haar familie.

Sarah kende het gezin al en wist zeker dat ze het perfecte huis voor Cinnamon zouden zijn. Een paar dagen later arriveerde de hond eindelijk in haar nieuwe huis.

Naast haar nieuwe familie, kreeg Cinnamon ook een nieuwe kleine honden broer genaamd Blu.

Omdat Cinnamon voor altijd een thuis had gevonden en alle droefheid achter zich kon laten, koos haar familie ervoor om haar een nieuwe naam te geven. Tegenwoordig heet de trieste hond die Sarah in het dierenasiel heeft gevonden Rosie – en ze hoeft nooit meer bedroefd te zijn.

Bekijk de video die Rosie hielp een familie te vinden:

Veel geluk in je nieuwe leven Rosie!

Deel dit hartverwarmende verhaal als je denkt dat alle honden een liefdevol huis verdienen!

Mam brengt baby naar bed – kijkt minuten later en ziet een gruwelijke scène

Eigenaar dumpt zieke hond in vuilniszak – omdat ze haar auto niet vies wil maken