in

Hond achtergelaten met hartbrekende boodschap van baasje

Een onbekende persoon heeft zijn of haar hond vastgeketend achtergelaten op straat. De eigenaar liet een boodschap achter waarin stond dat hij zijn geduld verloren was met hem.

Maandagmorgen werd een zwarte labrador aangetroffen aan een poort in Kent (Engeland). De eigenaar had hem daar achtergelaten na tien jaar voor hem gezorgd te hebben.

Lees ook  Vrouw maakt bedje zodat eekhoorns in haar tuin een plek hebben om te relaxen

Bij de hond zat een boodschap van het baasje. “Kan je me alstublieft adopteren aangezien mijn baasje me na tien jaar verlaten heeft omdat ik niet leerde om braaf te zijn. Hij heeft me afgezet op de plek waar hij me tien jaar geleden vond”, klonk het.

Ondergebracht
De hond werd ondergebracht bij de dierenbescherming van Swale Borough. Zij hopen te weten te komen wie het baasje was en waarom hij of zij de hond na zo’n lange periode alsnog achterliet.

Lees ook  Ezels op het Pittoreske eiland Santorini lopen zich letterlijk krom om zwaarlijvige toeristen op de heuvels te dragen.

“We zouden graag weten waarom de eigenaar zijn hond verliet. We hebben geen chip gevonden. Als je hem herkent, laat ons dan iets weten. We zullen nu voor hem zorgen”, schreven ze op Facebook.

Agent helemaal in de war wanneer dame begint te kreunen tijdens arrestatie

Presentatrice deelt plaatje van vlek op wel héél GÊNANTE plaats