in

Hij wrijft op deze punten achter zijn knie en wat er dan gebeurt! Wisten we dit maar eerder!

Alles verandert, het enige dat nooit verandert is het feit dat we ieder jaar een jaartje ouder worden. En met dat ouder worden gaan ook vaak lichamelijke klachten gepaard. Zo worden we allemaal een beetje stijver naarmate de jaren verstrijken.

En helaas gaat deze stijfheid ook altijd gepaard met allemaal pijntjes. Voornamelijk gewrichtspijn is een veel gehoorde klacht bij de huisarts. Gewrichtspijn is een verzamelnaam voor allerlei aandoeningen die worden gekenmerkt door pijn, stijve spieren, gevoeligheid en zwellingen. Dit kan voor enorm veel ongemak in het dagelijks leven zorgen.

Lees ook  Vrouw die deed alsof ze kanker had om geld op te strijken moet niet naar de gevangenis.

Je kunt er dan natuurlijk voor kiezen om pijnstillers te nemen, maar niet iedereen zit erop te wachten om continue pijnstillers te nemen voor dit soort klachten. Gelukkig kun je de pijn door middel van deze drukpunten oplossen.

Heb jij last van gewrichtspijn in bijvoorbeeld de knieën of de rug? En voel je je vaak stijf? Probeer dan eens met je vingers op de drukpunten GB34 (aan de zijkant van het been, recht onder je knie) en ST36 (vier vingerlengtes onder de knieholte) te drukken. Wanneer je deze punten iedere dag stimuleert, zul je zien dat je lichaam minder stijf aanvoelt. Wil je weten hoe dit precies werkt? Bekijk dan onderstaand filmpje!

Lees ook  “Vaarwel mijn lief”, Vader zegt laatste woorden tegen dochtertje dat vermoord is door moeder

Verschrikkelijk: de schedel van dit dappere 6-jarige jongetje plet langzaam zijn hersenen

Dit negenjarige jongetje pleegt zelfmoord omdat hij jarenlang gepest werd.. STOP het pesten, delen svp!