in

Hij werkte 25 jaar lang als parkeerwachter en werd miljonair. De geniale oplossing van de man bracht duizenden mensen aan het lachen.

Af en toe wou ik dat ik slim genoeg was en de moed had om iets als dit te doen. Dit verhaal, gepubliceerd op vele blogs en forums, is een klassieke stadslegende. Waarschijnlijk vond het in het echte leven nooit plaats. Maar het bracht me wel aan het lachen. Gewoon omdat het onbetaalbaar is.

Buiten de Bristol Zoo in Engeland is er een parkeerterrein voor 150 auto’s en 8 bussen.

Lees ook  Studie bewijst dat het hebben van een zus je een beter persoon maakt.

De parking werd uitgebaat door een zeer vriendelijke man met een ticketmachine die auto’s 1,10 euro en bussen 6,10 euro aanrekende. Deze parkeerwachter werkte er gedurende 25 jaar lang. Maar dan, op een dag, kwam hij gewoon niet meer opdagen.

“Nou”, dacht het management van de dierentuin, “we bellen beter even naar de gemeente dat ze een nieuwe parkeerwachter sturen.”

“Nee”, zei de gemeente, “die parking is jullie bevoegdheid.”

Lees ook  Wildpoepende vrouw opgepakt - Meerdere agenten onder de poep

“Eeuh … nee”, zei de dierentuin, “de parkeerwachter werd tewerkgesteld door de gemeente, niet dan?”

“Nee!”, bleef de gemeente volhouden.

Ergens in een chique villa aan de kust van Spanje zit een kerel die de voorbije 25 jaar zo’n 520 euro per dag incasseerde aan parkeervergoedingen. Aan zeven dagen per week kom je gemakkelijk aan enkele miljoenen … Het grappige? Niemand kent zijn naam.

Bah! DIT gebeurt er als je niet elke week je lakens verschoont! Hier worden wij niet blij van..

Aanvankelijk dachten de dokters dat Matilda “gewoon” een paar blauwe plekken had. 2 weken later vocht ze voor haar leven.