in

Hij steekt een naald in de schil van een banaan en kijk wat er gebeurt!

Bananen zijn niet alleen ontzettend lekker, ze zijn ook nog is super gezond. 2 bananen per dag kunnen namelijk al veel gezondheidsvoordelen met zich meebrengen. Maar heb je er al ooit over nagedacht om er een naald in te steken?

Na het zien van deze truc zal je het niet meer anders doen!

Naald

Had jij ooit gedacht dat je een naald kon gebruiken om een banaan te pellen? In het onderstaande filmpje laat een man zien hoe je dat kinderlijk eenvoudig kunt doen. Hij begint door bovenin, aan de bolle zijde een naald erin te steken. Vervolgens schuift hij de naald van links naar rechts, door het vruchtvlees van de banaan. Dit proces herhaalt hij een aantal keer totdat hij de onderkant heeft bereikt.

Lees ook  Leider van ergste kinderlokkersbende van Engeland “getekend voor het leven” na aanval in de gevangenis.

Magische truc

Wanneer hij de banaan opent is de hele banaan in plakjes gesneden. Wanneer je je banaan op deze manier pelt kun je vanuit de schil direct elk plakje opeten. Ook verteld de man nog een leuke tip: gebruik deze truc zónder dat een vriend(in) ziet wat je doet. Laat vervolgens de banaan door hem of haar pellen en zij zullen denken dat je een goochelaar bent.

Lees ook  Echtgenoot valt bijna flauw wanneer hij echofoto ziet. Dan kijkt verpleegster naar het schermpje en zegt “1 op 15 miljoen.”

Zie de instructie met de naald in de video vanaf 1:47:

Plaats een teentje knoflook in dit deel van je lichaam en kijk wat er met je gezondheid gebeurt

ZO gebruiken bijna alle vrouwen hun tampons verkeerd, jij doet dit waarschijnlijk ook fout!