in

Hij stapelt plastic flessen ondersteboven op elkaar. Wacht tot je zijn tuin een jaar later ziet…

Veel mensen met een kleine tuin denken dat ze niet zelf groenten en fruit kunnen verbouwen omdat ze hier te weinig grond voor hebben. Met de verticale moestuin bewijst Willem van Cotthem echter het tegenovergestelde. Op deze manier kan iedereen op een goedkope manier zijn eigen verticale tuin aanleggen!

Willem gebruikt plastic flessen om containers van te maken, deze worden weer gebruikt voor het telen van allerlei groenten of fruitsoorten. Op deze manier kan je zelfs op een terras of binnenshuis je eigen biologische moestuintje beginnen.

Lees ook  Machinist vol op de rem voor echtpaar dat naar een kapotte trein staat te kijken

Het idee ontstond toen Willem flessen aan zijn tuinhek vast maakte en hier zand met zaden in deed. Zijn lelijke tuinhek was veranderd in een prachtige moestuin met allerlei verschillende soorten groenten, kruiden en fruit.

Alles wat je nodig hebt voor de bouw van een verticale moestuin zijn zes even grote flessen, een stevige achtergrond om de flessen tegenaan te zetten, tie wraps of touw om de flessen vast te maken en potgrond. Je hoeft dus niet eens moestuinbakken te kopen!

Lees ook  Deze vrouw denkt een lekkere duik in de zee te nemen, maar ze heeft geen idee wat er achter haar te zien is!

In zijn blog ‘container gardening’ legt Willem precies uit hoe je een mooie moestuin maakt van je lege flessen. Bekijk de video hieronder om te zien hoe Willems’ moestuin er uit ziet en zorg dat je de video deelt met al je vrienden en familie!

Deze zelfgemaakte siroop verwijdert slijm uit de longen en geneest hoest binnen no-time!

DIT vrachtschip huurt gewoon een klein leger in tegen Somalische piraten – Wat er dan gebeurt ga je niet geloven