in

Het begon als een zere keel, toen werd zijn voet zwart en nu loopt hij kans te sterven. De reden hiervoor is zo eng

Nadat een man uit het Verenigd Koninkrijk de diagnose van een uiterst zeldzame en levensbedreigende ziekte kreeg, moest hij onmiddellijk enkele amputaties ondergaan om te overleven – en wel onmiddellijk.

Toen Matthew Parkes, 38, met zijn vrouw en dochter op vakantie was in Mallorca in Spanje, kreeg hij plotseling keelpijn. Die keelpijn sloeg algauw om in pneumonie waardoor zijn organen begonnen te falen. Hij kreeg een septische shock en moest in een kunstmatige coma gehouden worden.

Lees ook  Van zoenend betrapt worden tot bevallen van Xess Xava: huwelijk Yo en Wes in beeld

De medicatie die hij in Spanje kreeg, tastte zijn bloedsomloop aan waardoor zijn hand en een voet geamputeerd moesten worden. Parkes leed aan de ziekte van Castleman. De ziekte is te vergelijken met kanker en veroorzaakt tumoren in de ruggenwervel en de pancreas.

Het Wythenshaw Hospital was uitgerust om hem te helpen, maar er waren niet voldoende bedden en Parkes werd op een wachtlijst geplaatst.

Matthew zat gevangen in Spanje, terwijl zijn familie wanhopig naar een beschikbaar ziekenhuis in Engeland zocht. Zijn vrouw moest naar Engeland terugkeren om voor de kinderen te zorgen, terwijl haar echtgenoot in Spanje in een coma lag.

Lees ook  Chantal Janzen uit de kleren voor pikante badpakkenshoot

De familie wacht momenteel nog altijd totdat er eindelijk een bed vrijkomt in een ziekenhuis in Engeland waar hij verder behandeld kan worden.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent om ruchtbaarheid te geven aan dit schrijnend falen van de gezondheidszorg!

Dit voorbehoedsmiddel uit Zweden is ruim 400 jaar oud. Ik krijg dit beeld niet meer uit mijn hoofd

Zwangere moeder heeft een unieke genetische afwijking, waardoor ze krimpt. Maar ze staat paf van het formaat van haar baby