in

Heldhaftige boer betrapt p*dofiel die op zijn domein een jongen probeerde te molesteren.

Een p*dofiel die door een boer op heterdaad betrapt werd hoe hij een jonge jongen m*sbruikte, werd veroordeeld. George Common (59) reed over zijn landgoed in Northumberland, Verenigd Koninkrijk, toen hij een Mini met aangedampte raampjes opmerkte. Hij dacht eerst dat het een stelletje was, maar dan werd hij bezorgd dat het misschien iemand was die zelfmoord wilde plegen. De boer ging van dichterbij kijken en zag Louis Murray (22) met een n*akte tienerjongen.

Murray, die zijn kleren nog aanhad, had zijn slachtoffer leren kennen in de trampolineclub waar hij instructeur was.

Lees ook  Vader van vermoorde Eline schreeuwt verontwaardiging uit: “Welk signaal wordt nu aan de maatschappij gegeven?”

Common probeerde de jongen weg te trekken, maar Murray sloeg op de vlucht en crashte tegen de Land Rover van de boer. Hij zei: “Ik was geschokt en de blik op zijn gezicht zal ik nooit vergeten. Ik parkeerde Land Rover enkele meters achter zijn auto, wandelde naar de auto en keek door het raampje. Ik zag dat de jongen naakt was en ik wist dat het helemaal fout was.”

Lees ook  Deze geheime oplossing zorgt dat je binnen no-time van je hooikoortsklachten af bent!

Hij gaf het kenteken van Murray door aan de politie en die konden hem opsporen. Murray beweerde dat de auto aangedampt was door het roken van een elektronische sigaret. Op zijn telefoon werden echter foto’s van de jongen aangetroffen en de boer bevestigde dat de jongen n*akt was.

De jongen vertelde aan de politie dat hij al sinds zijn 12 door Murray m*sbruikt wordt, maar dat hij moest zwijgen.

Murray pleitte schuldig en werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 10 jaar.

Koppel is hoge huurprijzen spuugzat. Dan bouwen ze een verhuiswagen om tot een geweldig huis!

Jongetje van 5 geprezen als een held nadat hij aanbood om beenmerg aan zijn jongere broertje te doneren.