in

Dit meisje heeft EXTREEM haargroei en had geen behoefte om zich te scheren..

Een dikke proficiat voor een tiener die ooit “Chewbacca” werd genoemd omwille van de buitensporige haargroei op haar gezicht. Ze is zopas getrouwd! Supatra “Natty” Susuphan (17) uit Thailand werd officieel ooit het harigste meisje ter wereld genoemd. De inwoonster van Bangkok lijdt aan het extreem zeldzame Ambras syndroom, ook bekend als het weerwolfsyndroom.

De genetische aandoening, waarvan wereldwijd sinds de Middeleeuwen slechts 50 gevallen geregistreerd werden, zorgt voor een dikke haargroei over het hele lichaam. Alleen op de voetzolen en de handpalmen groeit er geen haar.

Lees ook  Flinke storm in aantocht: grote kans op omvallende bomen

In het Guinness World Records Book stond ze in 2010 gerangschikt als het harigste meisje ter wereld.

Jaren nadat haar verhaal voor het eerst werd gedeeld, deelde Supatra een update. Ze is nu getrouwd en scheert haar gezicht. Ze vond geluk bij haar echtgenoot en deelde onlangs een post over hem: “Je bent niet alleen mijn eerste vriendje, je bent de liefde van mijn leven.”

Nadat Supatra een foto van haar deelde zonder haar, dachten velen dat ze genezen was. Maar haar vader bevestigde dat Supatra er gewoon voor koos om haar gezicht regelmatig te scheren. Vroeger deed ze dat nooit, omdat ze toen vrijgezel was en geen behoefte had om te scheren.

Lees ook  Dit lijkt op een gewone bruidsjurk, maar zodra ze zich omdraait? Ik ben verbaasd!

Hoewel ze vroeg altijd gepest werd, probeerde ze altijd positief te blijven en weigerde het hoofd te laten hangen. Supatra bezweek niet door de pesterijen en bouwde door de jaren heen enorm zelfvertrouwen op.

Aan Guinness World Records vertelde ze: “Ik voel me niet anders dan anderen, en ik heb een heleboel vrienden op school. Harig zijn maakt me bijzonder. Accepteer met zoals ik ben.”

Vrouw bonkt op de deur en zegt dat verkr*chter vlakbij is. Wat de 14-jarige dan doet … verbluffend.

Ze pakt een schaar en begint in haar oude BH te knippen. De reden? GEWELDIG!