in

Haar zoontje wilde niet in zijn kamer slapen dus maakte ze DIT in zijn kamer..

Crispin Young Wilson werkt normaal gesproken de hele dag met computers maar ze is ook een hele goede kunstenares.

Naast haar normale baan maakt ze prachtige sterrenhemels op plafonds en muren door glow in the dark verf te gebruiken.

Ze wordt geregeld gevraagd om slaapkamers te voorzien van zo’n magisch kunstwerk. Toen een van haar vriendinnen haar vertelde over de slaapproblemen van haar zoontje Ben kreeg Crispin direct een idee.

Ben wilde niet in zijn eigen kamer slapen. Toen het gezin verhuisde begonnen de problemen. In het nieuwe huis had Ben erg veel moeite om te wennen.

De nieuwe omgeving en geluiden maakte hem angstig en iedere nacht kroop hij bij zijn ouders in bed. Zijn moeder wist niet meer wat ze moest doen en was de ruzies en korte nachten helemaal zat.

Lees ook  Lisa, 25, duwt haar snurkende vriend uit bed – komt er dan achter dat hij dood is

Crispin stelt voor om een plafond schildering in de slaapkamer van Ben te maken. Dit zal zijn kamer zo magisch en bijzonder maken dat hij hopelijk voortaan in zijn eigen bed wil slapen.

Het plan wordt uitgewerkt en op een zondag gaat Crispin aan de slag. Met de oplichtende verf maakte ze een prachtige sterrenhemel in de kamer van Ben.

Omdat de verf alleen in het donker te zien is zie je overdag niet dat Ben een hele bijzondere schildering in zijn kamer heeft.

Lees ook  5 Uur Show-presentatrice Carolina Lo Galbo besmet met coronavirus

Toen zijn ouders die avond hun zoon naar bed brachten en het licht uitdeden stond de kleine jongen een enorme verrassing te wachten.

Zodra de sterrenhemel zichtbaar werd kon Ben zijn ogen niet geloven. Het plannetje heeft gewerkt want de moeder van ben vertelt op Facebook dat Ben nu zelfs uitkijkt naar zijn bedtijd! De sterren helpen hem heel goed om te ontspannen en lekker in slaap te vallen.

Wat een prachtige schildering! Ik snap dat ben graag in zijn bed ligt en omhoog kijkt naar de sterren. Stiekem zou ik dit ook wel in mijn slaapkamer willen hebben.

Als je jouw kinderen ooit in deze positie ziet zitten, stop hen dan onmiddellijk! De reden? Ik had geen idee…

Dit is de reden dat veel mensen ineens een veiligheidsspeld dragen